DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dissabte, 30 d’octubre del 2010

EL PAPA I EL SEU SECRETARI

Aquests darrers dies m'he dedicat a fer posts parlant d'esdeveniments que es faran quan vingui el Papa a Barcelona, sempre des del vessant de la protesta.
En aquest post vull estar més conciliador i en comptes de parlar de protestes contra la visita de la Papa intentaré mostrar un interès pel Papa de manera que no es pugui dir que jo no me l'estimo al Papa. És per això que he fet aquest post pensant en tota aquella gent que tant s'estima al Papa i allò que predica. I he pensat que seria bo doncs parlar del Papa i no pas de les protestes en contra.

En aquest post em centraré doncs en el Papa i el seu secretari. Espero que la gent que no agradeu del Papa sigueu prou tolerants com per a poder continuar llegint aquest post i així aprofundir més en el Papa i la gent que l'envolta.








El secretari del Papa també és alemany i es diu Georg Gänswein. Com una imatge val més que mil paraules us deixo amb unes imatges de tots dos perquè així pogueu conèixer millor al Papa i amb qui s'envolta. Espero que aquestes fotos us serveixen per conèixer millor al Sant Pare per allò de ... dime con quien vas i te diré de que vas ...


--------------
4 novembre 2010: Acabo de ver un artículo en La Vanguardia sobre el apuesto secretario. Bueno, al menos el Papa y GAY.CAT tienen, tenemos, algo en común: a los dos nos gusta estar rodeados de apuestos hombres.
 
LINK: http://www.lavanguardia.es/gente-y-tv/noticias/20101104/54064993698/el-elegante-secretario-del-papa.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada