DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

diumenge, 17 d’octubre del 2010

ESPECIAL VENTDELPLÀ

Aprofitant que avui és el darrer capítol de Ventdelplà vull aprofitar per fer un post especial no tan sols sobre aquesta sèrie sinó sobre les sèries de TV3, els seus personatges i el que em sembla més important, el pas de la vida a les sèries i a la nostra vida.

Potser hi ha qui pugui pensar que les sèries són només sèries però jo tinc la sensació que a vegades un sent que el que ha passat a la sèrie ha format més part de la seva vida que el que hagi pogut passar, per exemple, al seu veí. Darrera de la sèrie un veu uns personatges i veu com van sortint en sèries i veu com van envellint. I un se n'adona que encara que tot semblava teatre tan un com els personatges de la sèrie estem compartint la vida en el sentit que envellim junts. I volguem o no, aquests personatges de TV3 hauran format part de la nostra vida si els hem seguit i cap més. Amb això el que vull dir és que, per exemple, només hi haurà una Emma Vilarasau a la nostra vida. De nosaltres depèn la importància que li volguem donar a aquest fet. D'alguna manera per a la majoria de espectadors d'aquestes sèries els seus personatges serien com llunyanes muntanyes i estels que veiem a l'horitzó on mai hem arribat però que sempre han estat presents durant mesos i mesos.

És per això que us voldria parlar d'alguns dels personatges. Començaré per MARC CARTES que fa de JULIÀ. És un actor que conec de fa molts anys de la tele. En una sèrie feia d'home pertorbat i molt molt dolent que em sembla que anava matant prostitutes. Era a Nissaga de Poder potser? Després a Estació d'Enllaç feia de pianista. La sèrie era boníssima amb en Pou fent un paper increïble però el paper de MARC no servia per fer un bon paper. De fet li van posar unes perruques i un aspecte que estava desconegut!

Respecte a EMMA VILARASAU que puc dir! Aquesta dona em té tant captivat! Em recordo quan sortia a Nissaga de POder i tenir una relació incestuosa. Me'n recordo i molt del seu paper a MAJORIA ABSOLUTA. Era l'esposa de JORDI BOSCH, un altre actor impressionant que era el director a PEDRALBES CENTRE o AUGUST a VIA AUGUSTA!

De PABLO DURQUE ja he parlat en un altre post. És un metge que està embolicat amb la filla de la Teresa. La Teresa és l'Emma Vilarasau. Aquest actor és tan atractiu.

Un actor que també m'ha cridat molt l'atenció a VENTDELPLÀ és el RAMIRO (BORIS RUIZ) Boris Ruiz el conec d'una altra sèrie on tenia un fill homosexual i feia de pare molt dolent. No sé pas com es deia aquella sèrie. Quin paper més diferent.

Un actor que m'agradava moltíssim d'ESTACIÓ D'ENLLAÇ, RAMON MADAULA, també sortia a VENTDELPLÀ. A Estació portava un quiosc i a VENTDELPLÀ era el marit de la Teresa ressucitat ...

El que sembla que es morirà avui serà JAUME interpretat per MIQUEL GELABERT. Em recordo de com es va posar amb això de fer CAN RATA gay-friendly.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada