DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dilluns, 25 d’octubre del 2010

ESPERANT AL PAPA

D'aquí a pocs dies ja tindrem a un dels caps de l'homofòbia a Barcelona. Que jo sàpiga ara per ara tenim accions de JO NO T'ESPERO! i el QUEER KISSING FLASHMOB.
Amb aquest post el que us volia dir és que crec que necessitem més accions. De fet estic pensant en alguna acció innovadora que cridi molt l'atenció. S'hauria de fer alguna cosa molt mediàtica que mostrés el rebuig de la comunitat lgbt al discurs homòfob d'aquest Papa. Barcelona és una de les destinacions lgbt més importants del món. Hem de fer sentir la nostra veu.
N'hi uns quants poderosos que no volen que se senti la nostra veu. Tenim molta gent en contra. L'església és tan poderosa que molta gent s'agenolla davant d'ella. El mateix Montilla està molt content amb aquesta visita encara que no tingués cap problema en no voler rebre al Dalai Lama. Evidentment entre el Dalai lama i el Papa de Roma és evident quins dels dos creu en un estat menys centralitzat i qui fa més declaracions homòfobes. Montilla rebrà justament el que es mostra més homòfob i amb menys sensibilitat amb Catalunya. Felicito al senyor Montilla perque quan es faci la foto amb el Papa quedarà ben retratat.

Hem de fer alguna cosa. Hem de intentar tenir alguna idea novedosa i portar-la a la pràctica. És necessari que d'aquí a vint anys quan la gent del Barcelona miri el que posa a l'hemeroteca se n'adoni que encara que Catalunya tenia un president penós que s'agenolava davant de l'homòfob del Papa n'hi havia gent a Barcelona que lluitava contra tota aquesta doctrina discriminatòria que aquest Papa venia a llançar contra nosaltres.

La meva idea és que a la visita del Papa es vegi molt la bandera gai de l'Arc de Sant Martí. Que aquesta bandera inundi tot Barcelona! De manera que els mitjans de comunicació d'arreu mostrin al món que Barcelona és un lloc gay friendly.

Potser podríem llogar algun balcó i aprofitant quan passi el Sant pare desplegar una bandera enorme.

He sabut que la nit de dissabte a diumenge el Papa passarà la nit a la casa de l'arquebisbe. Suposo que tot estarà ple de policia però potser podríem anar pel carrer simplement amb banderes de l'Arc de Sant Martí.

La comunitat lgbt ha de fer alguna cosa sonada quan vingui el Papa. Això del QUEER KISSING FLASHMOB la veig com una acció però no pot l'única ja que mai sabrem si anirà molta gent o no i quina reprecussió tindrà. Cal fer altres coses que cridin l'atenció també. I per això s'ha de tenir inventiva!

Una proposta que se m'acut, que és molt senzilla de fer, és la següent. Anem tota la comunitat lgbt de Catalunya a Barcelona pel cap de setmana en que està el Papa. Com si fossim grans beats agafem els millors llocs del recorregut (això hauria de ser fàcil perquè podem enganxar el sortir directament de les discos amb anar a reservar-nos lloc) I quan passi el Papa mostrem la bandera gai de manera alegre i ja està!

De totes maneres hi haurà tanta gent que vodrà veure el Papa que encara que hi anessim tota la comunitat lgbt de Catalunya potser no se'ns veuria massa. Per això em sembla qeue el que hem de fer és fer quelcom que cridi molt l'atenció. Alguna cosa que cridi l'atenció arreu del món.

Potser els llocs d'ambient podien contribuir a ajudar als drets de la comunitat lgbt i fer algun esdeveniment especial la nit de dissabte a diumenge. Potser podrien crear una nit especial anomenada LA NIT DEL PECADOR.

Em sembla que hem de fer alguna cosa que cridi l'atenció i molt. Potser algú podria fer algun video relacionat d'aquests que dóna la volta al món.

Qui sap, potser es podria fer una manifestació de drag queens a Montserrat mentre el Papa està a Barcelona. Potser podríem centra tota la queixa a Montserrat! Tot Montserrat ple de gent de la comunitat LGBT. Podíem fer un PRIDE A MONTSERRAT! D'aquesta manera no destorbem al Papa ... però tenim un efecte mediàtic desitjat. A més a més fent tot a Montserrat també li donem un toc prou català a la protesta ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada