DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dimecres, 27 d’octubre del 2010

MARIANO RAJOY Y SU IPAD

Mariano RajoyImage by Contando Estrelas via Flickr
(¡SALUDOS, DON MARIANO! ESPERO QUE ESTE POST SE VEA BIEN EN SU IPAD!)
Avui és notícia que Mariano Rajoy ha fet servir l'iPad al congrés però no pas d'una manera discreta sinó agafant-lo a la mà mentre parlava.
Encara que en aquest blog estic acostumat a criticar molt al PP ja que tenim opinions molt oposades respecte a moltes coses en aquest cas vull fer una excepció i aplaudir al senyor Rajoy per això de l'iPad. Les coses com són.

De fet el senyor Mariano Rajoy m'ha donat una idea molt bona! Estic pensnat que fóra bo que s'introduís més el Twitter i Facebook a les sessions del congrés! Us imagineu que en Rajoy quan tenia a la mà l'iPad hagués dit quelcom com: "señor Zapatero, en estos momento un seguidor de esta sesión me ha mandado un tweet diciendo "¿Rubalcaba piensa hacer bla bla bla o por el contrario hará etc etc? ¿Qué le diría usted señor Zapatero?
I llavors el señor Zapatero li contestés referint-se alguna cosa que havia llegit a Facebook!

Ostres quina idea!!!! Podríem fer que la democràcia estigués molt més viva si cada vegada que hi ha sessió al congrés, o al parlament europeu, o de Catalunya, etc poguessim participar des d'Internet!

Per una vegada el senyor Mariano Rajoy mereix el meu aplaudiment! Llàstima que no tothom poguem tenir iPad, per això, ... de totes maneres suposo que si Rajoy agrada de lluir-lo i lloar els seus avantatges voldrà que tothom tinguem l'oportunitat de tenir-ne un i no només els polítics ...
Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada