DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dimecres, 27 d’octubre del 2010

QUEER KISSING FLASHMOB I FACEBOOK

Sembla ser que el QUEER KISSING FLASHMOB torna a tenir problemes a FACEBOOK. Potser ja sabeu que fa uns dies els van esborrar la pàgina que tenien. La notícia d'aquesta censura a Facebook es pot llegir arreu del món (fins i tot Perez Hilton en parla).
Doncs bé, sembla ser que podria ser que tornessin a tenir un altre cop problemes! Pel que es veu tenen dues pàgines a Facebook. Una seria una pàgina de Facebook i l'altra la pàgina de l'esdeveniment. Doncs sembla que els han esborrat la pàgina de Facebook però encara no la pàgina de l'esdeveniment. Com jo mai he confiat gens a Facebook i no m'agrada gens no m'estranya gens que hi hagi problemes a Facebook.
No sé què passarà però del que estic convençut és que és molt important que quanta més gent parlem de l'esdeveniment més fàcil serà que no se'ns pugui censurar tant. GAY.CAT mateix, o un dels seus dos blogs no 'estranyaria gens que tingués problemes si surt en un dels primers llocs als cercadors quan es cerca informació del QUEER KISSING FLASHMOB. A l'igual que hi ha gent que estem molt entusiasmats en protestar contra la visita del Papa també hi deu haver molta gent que deu estar entusiasmada en que tot sembli perfecte i no hi hagi protestes. I aquesta gent farà tot el que pugui pea que no protestem. I la millor manera de que no protestem és queque la protesta no arribi a l'oïda de la gent. Ara per ara ,per exemple a TV3, encara no ha arribat.

Jo proposo que tots i totes que estigueu d'acord amb el QUEER KISSING FLASHMOB ho comenteu en posts, tweets, videos, etc.

Estic convençut que si GAY.CAT arribar a ser un lloc que té importància en difondre el QUEER KISSING FLASHMOB llavors algú intentarà que aquest blog i un altre blog els tanquin. O faran els possible perque a Google no surtin resultants d'aquest blog.

Espero que no passi però si coincidint amb els dies previs a la visita del Papa no veieu els blogs de GAY.CAT no dubteu que ha estat fet intencionadament
Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada