DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dimarts, 5 d’octubre del 2010

TERROR A SITGES


Es pot llegir a La Vanguardia que dos homes van ser atacats amb pedres fa unes setmanes a una cala entre Vilanova y Sitges. Crec que va passar a la tercera cala, o sigui, a la que hi ha després de la cala gai tot anant cap a Vilanova.

Em sap greu llegir que algú consideri això una gamberrada. Si alguna pedra hagués feit greuement a un d'aquests homes hagués estat molt difícil pels serveis d'emergècia accerdir-hi.

Parlo amb coneixement del que dic. Qualsevol incident que passi en aquestes platges o el bosc de darrera té el problema afegit de l'accessibilitat.

Si aquests homes els hagués passat alguna cosa com haguessin estat rescatats? Amb barca?

Fins que hagués arribat una barca haurien passat hores. Els que van llançar les pedres van posar en perill la vida d'aquests homes i em sembla un insult dir de que es tractava d'una gamberrada. Uns llancen les pedres i altres diuen que això és una gamberrada?

En fi, ara aquests dies es parlarà molt del festival de cinema fantàstic de Sitges. Està ple de pel.lícules de terror. Curiosament d'aquest episodi de terror no es parlarà gaire.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada