DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

divendres, 22 d’octubre del 2010

WWW.BONSDELAGENERALITAT.CAT



Avui ha arribat finalment el dia en que un pot començar a subscriure els famosos BONS DE LA GENERALITAT. Aquest matí he anat a una d'aquestes 23 entitats col.laboradores per informar-me i al mateix temps he estat llegint als diaris online la notícia. Vaja, que ara he après una sèrie de vocabulari que abans no tenia. Sempre tindré el dubte si aquests han estat els bons més famosos de la història de Catalunya o si simplement el que passa és que jo li he donat massa importància a aquests bons.

He mirat dins de www.bonsdelageneralitat.cat i veig que hi ha un video i es parla de SENY. La veritat és que aquests bons estan molt bé perquè l'interès és molt alt però jo no trobo que sigui d'un país amb seny haver d'arribar a una situació on s'hagi de pagar un interès tan alt. L'anunci em recorda a Nissaga de Poder! A veure quan puc posar el video en aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada