DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dissabte, 30 d’octubre del 2010

Protest the Pope Slogans - Barcelona

BARCELONA, SPAIN - MAY 28:  Barcelona manager ...Image by Getty Images via @daylife

Acabo de trobar un post d'una persona que viu a Barcelona, crec que de parla anglesa, que està cercant slogans per rebre el Papa a Barcelona. En el seu escrit (que crec que ho fa en un web ateista anglès, em sembla) es queixa de la manca d'un moviment ateista en aquí i que en aquí tots els mitjans de comunicació s'han agenollat a la presència del Papa i vaja, que es troba bastant sol.
La veritat és que l'entenc perfectament. Jo sento vomitera quan me n'adono que aquí ve un personatge com el Papa i se'l rep també (us heu fixat que gairebé sempre, quan més filla de puta és una persona més seguidors té? ... quina bogeria!)

Bé, dic això que he llegit per fer veure a la gent d'aquí que estem fent el ridícul. És ridúcul que aquest senyor vingui a Barcelona i no hi hagi protestes generalitzades!

Però que es pot esperar d'una ciutat que sembla que l'únic que l'importa és el que facins 11 homes darrera d'una pilota?

Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada