DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dimarts, 12 d’octubre del 2010

LA CAIXA, MÉS GAY-FRIENDLY QUE EL CORTE INGLÉS I MENYS QUE L'FNAC?

Sé que d'aquí uns anys posts com aquest seran molt habituals al nostre país encara que ara aquest mateix post no rebi gairebé cap visita i fins i tot sembli una excentricitat.

Però només cal veure el que passa a l'estranger per adonar-se'n del que pot passar en aquí en alguns anys.

Ara, per exemple, als Estats Units, hi ha un rating de les empreses segons el seu suport a la causa LGBT. Al nostre país això és inexistent. El pitjor és que com tenim el matrimoni gai potser molta gent es pensa que en aquí estem molt avançats.

Jo crec que no, que això del matrimoni gai és una casualitat i que en general estem pitjor que als Estats Units.

Als Estats Units hi ha associacions que tenen cura de que no es difami al col.lectiu LGBT als mitjans de comunicació. Les empreses també són avaluades. De manera que quan un gai va a comprar sap si està deixant els seus diners a una empresa que el respecta o no.

Espero que aviat arribi això al nostre país.

Aquí us poso un exemple d'empreses del nostre país que si fossin als Estats Units segurament faríem quelcom per donar suport al col.lectiu LGBT i així tenir un rating alt. Ara per ara en aquí no sé sap:

VUELING. És gay-friendly? Té un programa especial de protecció del col·lectiu LGBT dins de l'empresa? Té alguna oferta pensada per la comunitat LGBT?
IBERIA. Què sabem d'Iberia?
RENFE. Algú sap alguna cosa?
FNAC. El mateix. Algú sap alguna cosa?
EL CORTE INGLÉS. Una companyia tan emblemàtica com aquesta puntuaria com a gay-friendly? Té alguna política interna de no discrimintzació del col·lectiu lgbt?
ZARA. Què passa al ZARA?
TV3. Necessitaria tot un post per referir-me a TV3. Als seus programes, als seus continguts lgbt, etc
TVE. Té polítiques LGBT TVE? Estaria millor situada al ranking que TV3?
FC BARCELONA. Dins dels equips de futbol de l'estat quin ranking tindria el Barça respecte altres equips en el seu suport del col.lectiu LGBT? Fa alguna cosa el Barça per lluitar contra l'homofòbia dins del futbol?
DANONE. Bé, almenys Savia de Danone sembla gay-friendly!
MERCADONA. Quan un gai va a comprar a un supermercat, és en un supermercat de Mercadona on es pot sentir més a gust en saber que aquest supermercat disposa, o no, d'una política antidiscriminatòria respecte a l'orientació sexual dels seus treballadors?

Tot això que estic dient sembla dit per un extraterrestre perquè en aquests moments a l'estat espanyol i a Catalunya estem a anys-llums del que s'està fent en altres països.

Però algun dia tot això arribarà al nostre país. Quan arribi però, segurament aquest post ja no hi serà ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada