DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dijous, 28 d’octubre del 2010

GAY.CAT S'INFORMA DE LES RAONS QUE RATZINGER ESGRIMEIX EN CONTRA DEL MATRIMONI HOMOSEXUAL

A vegades aquests dies quan parlo de protestar contra la visita del Papa us he de confessar que em trobo molt sol perquè no trobo un discurs d'alt nivell que se senti fortament contraposat a les idees del senyor Ratzinger. De fet gairebé sembla que els que protestem protestem per protestar. Quan el mateix president del govern espanyol i de la Generalitat vene a rebre a aquest senyor un té la impressió d'estar un xic fora de lloc.
Suposo que si a mi mai m'haguessin insultat per ser homosexual o mai m'haguessin marginat per ser-ho o mai hagués hagut de viure una adolescència envoltat de nois i noies enparellats mentre jo només somiava viure algun dia a San Francisco ... doncs bé, com deia potser si tot això no m'hagués passat potser no em sentiria tan malament que un home que no ajuda gens a que tot el que jo vaig patir no ho segueixin patint altra gent ... doncs bé no sentiria tan malament el que vingui i molts vagin a voler-se la fota amb ell.

Aquesta nit però he volgut documentar-me una mica sobre que realment diu el Papa Benet XVI sobre l'homosexualitat i la veritat és que fa molta por. Bé a dir que allò natural és allò que hi ha entre home i dóna i que sempre ha estat així i que amb el matrimoni homosexual els estats llavors li donen un recolzament a una unió que no és natural i que posa el perill l'ordre establert. Aquest ordre establert segons llegeixo de declaracions de Ratzinger estaria a la natura i l'homosexualitat anira en contra. Una natura creada per Déu és clar.

Segons Ratzinger el problema és que amb el matrimoni homosexual s'equipara als ulls de la societat homosexualitat amb heterosexualitat. I com segons ell allò natural és home amb dóna l'església catòlica no pot donar suport al matrimoni homosexual. De fet tampoc pot estar d'acord ni amb les unions civils homosexuals perquè d'alguna manera és intentar equiparar homosexualitat amb heterosexualitat.

En resum segons Ratzinger allò natural és allò entre homes i dones i per això no pot estar a favor de matrimonis homosexuals perquè seria equiparar homosexualitat amb heterosexualitat. I això posaria en perill la llei natural.

Suposo que tothom que a la meva infantesa i adolescència i edat adulta m'han insultat o marginat deuen pensar quelcom semblant de l'homosexualitat.

Jo el que em pregunto és que aquesta llei natural on està escrita. On posa el que és natural i no natural. Que jo sàpiga un homosexual i un heterosexual estem fets tots dos d'àtoms. Un sant i un lladre també comparteixen els mateixos àtoms.

Quan els pintors pinten i els cantants canten no estan pensant en procrear-se i ningú diu que això sigui anti natura. Perquè el fet que un home estimi un altre home o vulgui sexe amb un altre home ha de ser anti natural? On posa que els homes han de tenir només sexe amb dones?
No entenc de quina llei natural parla el senyor Ratzinger. On està escrita aquesta llei natural. Ho dic perquè sembla que veu claríssim que la llei natural només deixa cabuda a la relació home dona. Seria genial saber on estar escrita aquesta llei natural. Perquè en ratzinger no parla de creença, parla de llei.
He de dir que el senyor Ratzinger és prou llest per no associar aquesta llei natural seva (la meva llei natural seria una altra) a la Biblia perquè sap perfectament que si ho fes llavors seria d'idiotes parlar malament del matrimoni homosexual perquè només podrien, com a molt, no voler-ho ples catòlics.

En definitiva, he arribat a la conclusió que el senyor Ratzinger, a les seves explicacions teològiques arriba a la conclusió que l'homosexualitat és dolenta perquè va contra una idea que ell té al cap que es diu llei natural (és curiós que mentre se suposa que els creients han de tenir fe a l'existència de Déu, aquesta suposada LLEI NATURAL no necessita de cap fe i pel que es veu diu això de que allò natural és home amb dona)

D'aquí uns dies el Papa ve a barcelona i ve a parlar de l'important que és LA FAMÍLIA. La raó per la qual el Papa li dóna tnata importància a la família és perquè l'homosexualitat, segons ell, la posa en perill. Dic això perquè fixeu-vos que el Papa quan parla a favor de la família el que està fent és simplement parlar en contra de l'homosexualitat. El que passa és que queda molt millor dir això de FAMÍLIA. Així, ja fa dies que sabem que el Papa parlarà de la família i ningú s'ha escandalitzat. Si el Papa hagués dit que venia a parlar contra l'homosexualitat llavors hagués hagut protestes. però de fet és el que farà!

El Temple de Gaudí es diu SAGRADA FAMÍLIA i això ho aprofitarà BENET XVI per fer-nos veure que la família és sagrada i que l'homosexualitat la posa en perill. Aquest missatge potser a Barcelona no faci massa mal perquè molts no estem d'acord però s'ha de epnsar que el missatge del Papa arriba a tot el món. O sigui que en aquells llocs del món amb predomini catòlic i on hi ha molta homofòbia les paraules del Papa de ben segur que no ajudaran a apaigavar-la. Si de cas el contrari. I aquest missatge té més validesa quan tots els homòfobs del món vegin que el missatge del Papa va acompanyat de milers i milers de persones que li donen suport pel carrer i les autoritats del país el reben de bona manera.

Fa uns dies la ministra de cultura no va saludar a l'alcalde de Valladolid perquè aquest havia fet unes declaracions que denigraven a la dona. El senyor Ratzinger des de fa anys fa unes declaracions al es quals els homosexuals del món som una espècie de monstres que ens allunyen de la seva llei natural. Doncs a mi em sembla que potser la gent hauria de ser més coherent. A mi personalment m'ofèn que el senyor Montilla digui que espera amb alegria la visita del Papa. Si el Papa digues que és antinatural que una persona nascuda a Andalusia governi Catalunya també el rebria amb tanta alegria? Em sembla que hi ha quelcom més important que aprovar un matrimoni homosexual que no tots els homosexuals farem servir. Em sembla que l'important és després actuar amb coherència. I no només es tracta d'una manera de pensar diferent del Papa i meva. La ideologia del Papa respecte a l'homosexualitat coincideix amb la de l'Alemanya nazi o la República Islàmica d'Iran. L'única diferència és que l'Alemanya nazi o Iran ens matava o mata i el senyor Ratzinger ens perdona la vida.

1 comentari: