DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dissabte, 23 d’octubre del 2010

ALBERT OM, EL CONVIDAT DE BORIS IZAGUIRRE



Aquest dilluns TV3 emetrà un d'aquells programes que si es poguessin veure a tot l'estat i fins en altres països atreuria molts espectadors. Però que jo sàpiga només el veurem a Catalunya i a altres llocs on es pot veure TV3 i potser també per Internet.

Com ja he anat parlant des de fa setmanes. ALBERT OM fa un programa que es diu EL CONVIDAT i on setmana darrera setmana qui el convida s'ha d'empassar un partit del Barça tant li agradi o no. En aquest sentit l'Albert Om és molt modern ja que no els fa empassar, per exemple, una missa.

Doncs bé, aquest dilluns 25, RADIOCLUB 25 ja no ens donarà cap regal perquè ja fa anys que no existeix però TV3 emetra el capítol d'EL CONVIDAT on veurem a ALBERT OM com a convidat de BORIS IZAGUIRRE.

Per si no ho sabíeu ALBERT OM va fa fa uns quants anys un programa de tarda que es deia EL CLUB i que es feia a la franja horària en la qual ara es fa DIVENDRES. En aquest programa d'EL CLUB l'Albert Om va tenir diferents convidats. Doncs ara l'Albert Om el que està fent és tornar la visitar a alguns d'aquells convidats.

Sortosament vaig veure la darrera vista de BORIS IZAGUIRRE a EL CLUB i me'n recordo que va ser una bogeria d'entrevista on el BORIS tota l'estona estava provocant a l'ALBERT OM. Me'n recordo haver fet un post sobre aquella entrevista (de fet vaig fer molts posts sobre EL CLUB i el seu tracte de l'homosexualitat on sempre jo deia que semblava que ALBERT OM s'havia envoltat de tertulians heteros ja que sempre que es parlava d'homosexualitat semblava que fos quelcom que passava a Mart)

Doncs aquest dilluns aquell que públicament ha mostrat que li agrada ALBERT om serà justament qui el convidarà. Estic convençut que el tema de l'homosexualitat serà present en aquest programa. Un programa que suposo que es va fer a Madrid a més a més (sembla ser que una part és a Madrid i l'altre a Barcelona. A on de Barcelona ...?)

Em pregunto si surt Chueca al programa. Bé, ara només cal esperar que facin el programa per comentar-ho ...
Enhanced by Zemanta

1 comentari: