DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dimarts, 21 de desembre del 2010

GUARDIOLA O COM PASSAR DE PRESUMPTE HOMOSEXUAL A PRESUMPTE HOMÒFOB

Entrenos antes de la épica de Roma.... nobody is perfect però Guardiola sí ...
Pep Guardiola va estar un temps visquent a Qatar. Amb la seva dona, evidentment. Enguany Pep Guardiola va donar suport a la candidatura de Qatar 2022. La candidatura Qatar 2022 finalment va guanyar. La fundació del rei de Qatar, la Qatar Foundation fa l'oferta multimilionària al Barça de Guardiola. Quina casualitat. Felicitats, Guardiola! Un web gai i català com GAY.CAT mai et podrà estar prou agraït per preferir la candidatura d'una dictadura homòfoba a la d'una península ibèrica on els gais no només no som engarjolats sinó que a més ens podem casar. Però bé això a tu poc et deu importar. Interessant-te Qatar és evident quines són les teves prioritats. Qatar 2022 serà fantàstic. Homofòbia dins dels estadis, homofòbia fora.
Si el Barça fos més que un club el mínim que podria fer és participar al Pride Barcelona 2011. Mentre no ho feu sereu simplement un club més de l'esport més homòfob que hi ha i que a més a més porta publicitat de la samarreta d'una dictadura homòfoba. Felicitats, una altra vegada. Nobody is perfect, però tu sí.
Alguns nens es poden creure que el més important del món és ficar una pilota en una porteria. Alguns d'aquests nens, ja d'adults,  se suposa que s'haurien  d'adonar que al món, potser,  hi ha coses més importants, encara que segueixen sent nens.
Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada