DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dijous, 23 de desembre del 2010

GAY.CAT FELICITA EL DIARI ARA

Oriol Pujol a l'ACNImage by Saül Gordillo via Flickr
Ja fa gairebé un mes que es publica el diari ARA i no he parlat gaire d'ell. De fet vaig parlar molt més d'aquest diari abans de que sortís.
No he parlat d'ell perquè volia sondejar-lo una mica però avui ja puc dir que aquest diari està demostrant ser un diari amb empenta.

Avui, per exemple, ARA no ha fet el ridícul. Cosa que si han fet EL PERIÓDICO i LA VANGUARDIA. Avui quan s'ha sabut això de la sentència del Tribunal Suprem tots els diaris han parlat de que la sentència retornava el castellà a les escoles catalanes. Llavors Oriol Pujol ha fet unes declaracions vergonyoses on ha fet veure que aquí no passa res. O sigui que quan la retallada de l'Estatut calia que tots sortíssim al carrer i ara, quina casualitat, aquí no passa res ...
Doncs bé, avui EL PERIÓDICO i LA VANGUARDIA en un exemple que farà història de manipulació han acabat cedint al parer de PSC i CiU i ara en comptes d'informar del que està passant simplement estan donant la notícia com si aquí no passés res. És com si a la seu d'EL PERIÓDICO i LA VANGUARDIA hi hagués hagut un cop d'estat! Un cop d'estat protagonitzat per CiU i pel PSC.

Sortosament L'AVUI i ARA estan donant la informació sense haver-la modificada NI UN PAM simplement perquè a CiU i al PSC els interessa que ara la gent no es manifesti.

A CiU li va anar molt bé la manifestació del 10J però ara que ens trobem amb una sentència que posa en pràctica la sentència de la retallada resulta que ara aquí no passa res!

En fi, no sé pas si ARA serà un bon diari o no però almenys avui és evident que la manera de veure les coses coincideixen amb les meves: la sentència era dolenta quan s'ha sabut i segueix sent dolenta, per molt que Oriol Pujol, vergonyosament, vulgui fer veure que aquí no passa res! Però no ens van desfer del Tripartit perquè el senyor José Montilla després de la retallada va continuar com si no passés res? On estar l'orgull que havia de tenir Catalunya amb CiU que La Vanguardia ens venia el dia abans d'eleccions? Em sento que s'ha enganyat al poble de Catalunya d'una manera tan brutal.

Bé, només felicitar a la gent d'ARA. Estic molt content amb el seu diari. Espero que segueixen sent els més independents. Aquí un servidor.
Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada