DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dimarts, 7 de desembre del 2010

#CONTROLADORES VS #WIKILEAKS

Logo used by Wikileaks
Si fa uns anyets li haguessin dit a algú que al 2010 Espanya hauria de decretar un Estat d'Alarma perquè els controladors aeris fessin de controladors aeris potser li hagués xocat.
Si fa uns anyets li haguessin dit a algú que al 2010 abundants cables secrets de la diplomacia nordamericana estarien a disposició de qualsevol potser també li hagués xocat.

Però ara que ja estem al 2010 i totes dues coses són noticia jo em pregunto si és casualitat que hagin passat aquests dos esdeveniments tan xocants al mateix temps.

En principi són coses molt diferents i no hi veig molta relació. Però al mateix temps en tots dos casos veig clarament una lluita entre el que vol un estat i el que volen un grup de gent. I en tots dos casos el xoc és fort. I en tots dos casos és una lluita on l'estat té una prominència cabdal.

Estem entrant en una
nova etapa on més gent planta cara als estats? Estem davant d'una lluita entre estats i individus?

Torre de control en conciertoTorre de Control


És casualitat que la problemàtica dels controladors i l'existència de Wikileaks estiguin passant al mateix temps?


Estan els estats actuals en perill degut a uns individus cada vegada amb més poder?  O són els individus els que estan en perill d'estats cada vegada més ansiosos de continuar tenint el poder? Estem davant el naixement de quelcom nou?
Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada