DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dimarts, 21 de desembre del 2010

LA QATAR FOUNDATION JA ESTÀ EMBRUTANT EL NOM DEL BARÇA FINS I TOT ABANS D'ARRIBAR A TACAR LA SAMARRETA

The FC Barcelona team take an open-top bus aro...UNA EMPRESA SENSE VALORS?
GAY.CAT exigeix enèrgicament a les institucions democràtiques del país que exigeixin al Barça que trenqui qualsevol lligam amb la Qatar Foundation. És veritat que estem vivint una gran crisi però això no és excusa perquè un club que porta el nom de la capital de Catalunya faci negocis amb una fundació que no ens aporta res de bo.
És veritat que el Barça és una empresa privada però s'ha de recordar que les televisions públiques malgasten un munt d'hores en fer-li publicitat gratuïta en cada Telenotícies i partit que ofereixen i em sembla que el mínim que es pot demanar a canvi és que aquesta empresa no faci publicitat d'un país que és una dictadura i que engarjola a la gent per la seva orientació sexual. S'imagina algú que el Barça portés publicitat de la Fundación Franco?

Per si fos poc tot això avui he sabut que la Qatar Foundation té una beca amb el nom d'un ideóleg egipci que estava d'acord amb atacs terroristes contra civils israelians. Avui també he sabut que la Qatar Foundation també pertany a la Unió del Bé. La Unió del Bé està il·legalitzada als Estats Units.

A molts països del món àrab els jugadors del Barça són coneguts i estimats. I el Barça és un club que està a Barcelona. I a Barcelona tenim uns valors. A Barcelona no matem als homosexuals ni els fiquem a la garjola! Perquè el Barça no fa publicitat d'aquests valors i no pas d'una fundació d'una dictadura homòfoba?

Si el Barça acaba portant aquesta samarreta de la Qatar Foundation proposo que portem al Barça als tribunals per fer publicitat contrària als valors de Barcelona, de Catalunya, de l'Estat Espanyol i de la Unió Europea.

A LA MERDA ELS HOMÒFOBS DE QATAR I A LA MERDA TOTS AQUELLS QUE FAN TRACTES AMB ELLS.
Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada