DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

diumenge, 19 de desembre del 2010

L'HOME DE LA DRETA

En el moment que publico aquest post es pot veure a la dreta d'aquestes lletres la figura d'un home despullat.
Si us fixeu us adonareu que la imatge d'aquest home no s'adequa a l'ordre establert en aquest blog. Mentre tota la resta del blog està tota ben ordenada - o això intento - aquesta imatge no només ocupa molt més del que hauria d'ocupar sinó que fins i tot se surt de la pantalla!

Això ho he fet expressament. He volgut que al blog es pogués mostrar al mateix temps dues facetes de l'home. Per una banda la racionalitat representada per un blog estructurat amb un ordre establert i per una altra banda he volgut representar la passió, la bogeria, representada per un cos d'un home que no entén de racionalitat i ocupa l'espai sense cap ordre.

He volgut que al blog es vegi la perdició que suposa la passió a vegades. He volgut mostrar com per molt que un pretengui portar una vida serena en qualsevol moment tot es pot anar a norris davant la presència de la passió.

Pintura de Jindra Noewi
Imagineu-vos que aneu a examinar-vos per una feina que us interessa molt. I mentre aneu us trobeu un home molt morbós que us convidar a casa seva. Què faríeu si heu de triar entre tenir una aventura amb aquest home tan morbós o aconseguir la feina que cerqueu? La raó em sembla que ens diu que l'important és la feina però el desig ens envia cap a l'aventura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada