DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dimecres, 8 de desembre del 2010

DE BLOGGER A SOLDAT VIRTUAL?

Я поддерживаю WikiLeaksImage by rosnovsky via Flickr
Potser sóc jo que em fixo en certes coses i exagero però mirant les notícies de certs llocs i mirant tweets relacionats amb Wikileaks la veritat és que la sensació és de guerra total. I no només això. Sembla que la guerra ja està començada i que a diferència d'una guerra convencional aquí cadascú s'ha d'espavilar per saber quins bàndols hi ha i quin armament hi ha?
Sembla que el món virtual s'hagi tornat boig?
I pensar que fins fa poques setmanes jo veia Internet com un lloc per anar escrivint tranquilament posts sobre qualsevol cosa ...
Però ara sembla que estem en guerra.
Hi ha dos bàndols, sembla ser. Per una banda estaria el govern dels Estats Units que secretament estaria atacant a Wikileaks de totes formes possibles. I per una altra banda està Wikileaks!
La guerra potser hauria començat formalment ahir amb la detenció de Julian Assange. Hores després Mastercard i Visa haurian rebutjar servir per a financiar Wikileaks a través de les donacions que es poden fer voluntàriament. Hores més tard han començat atacs a Mastercard.com i a Visa.com.

Si un entra a Twitter ara i posa Wikileaks un es troba un tweet on posa FIRE FIRE FIRE! contra VISA.COM. Això acabarà malament. No em puc imaginar que això pot seguir així. M'estranya molt que Twitter no rebi pressions per a que tweets això siguin trets del sistema.

De fet fins i tot s'explica que s'ha de fer per ajudar a fer caure VISA.COM. Es tracta de fer servir LOIC!
Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada