DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dimecres, 8 de desembre del 2010

EL DIA DESPRÉS

Avui uns dels articles més interessants per llegir són aquells relacionats amb el pas de Lady Gaga per Barcelona. En aquest post intentaré posar enllaços a aquests articles, a videos i a tot allò relacionat amb el pas pel Palau Sant Jordi de la gran defensora al món dels drets lgbt.

Començo pels posts de dos blogs que GAY.CAT llegeix sovint. Es tracta del blog de l'Arquèoleg Glamurós i del blog Plomes i Lluentons.

http://glamboy69.wordpress.com/2010/12/08/cronica-del-concert-de-lady-gaga-a-barcelona/
http://joeyllagrima.wordpress.com/2010/12/08/lady-gagas-a-barcelona/

Continuo per un article trobat a EL MUNDO: http://www.elmundo.es/elmundo/2010/12/08/barcelona/1291771939.html En aquest article es fa menció de la relació de Lady Gaga amb el col·lectiu gai. També s'explica l'història que es conta al show que es va poder veure.

Un dels avantatges de que Lady Gaga hagi vingut a Barcelona és que ara conec millor quines cançons ha fet. Fins ara només coneixia BAD ROMANCE, ALEJANDRO i TELEPHONE. Ara he sentit a parlar de LoveGame, Poker face, Paparazzi i Just Dance.

A les 14 hores del dia després ja es poden trobar videos del concert. En aquí us poso un. Se sent la cançó SO HAPPY I COULD DIE. Laday Gaga s'eleva sobre una gran plataforma i pota un vstit com de papallona. A Internet ja hi ha penjat també un altre video amb la mateixa escena però vista des d'un altre lloc.



Al següent video es veu molt bé l'escenografia que representa Central park. Se sent TEETH:



També he trobat el video d'ALVARITO PINTO. Se sent la canço de BAD ROMANCE. Espero que us agradi aquest video. Se sent molt bé:



No vull acabar sense mencionar el post a YOUR DISCO NEEDS YOU:
http://yourdisconeedsyou.timeout.cat/bloc/2010/12/08/a-free-bitch/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada