DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dissabte, 18 de desembre del 2010

RECULLS ACCIDENTATS DE PREMSA CATALANA

Em fixaré, en tres diaris.
A EL PERIÓDICO es pot llegir que s'inaugura l'AVE entre València i Madrid. El trajecte "es farà en poc més de mitja hora". Vaja que en comparació l'AVE de Barcelona a Madrid va a pas de tortuga ... Només dir que de Barcelona a Lleida ja triga una hora ...

Bé, ara salto a LA VANGUARDIA però sense deixar València del tot: "Catalunya es la comunidad autónoma más endeudada, debe el 15,4% de su PIB y se acerca a Valencia" No ho entenc. Si Catalunya és la comunitat més endeutada com com potser que s'apropi a València? Si és la més endeutada hauria de superar a València, no? Bé, pel que es veu es la més endeutada en nombres absoluts però no respecte al percentatge de PIB!

Bé, finalment, llegeixo a L'AVUI el següent:
 "El .cat encara és l'únic domini d'Internet dedicat a una cultura i a una nació sense Estat". Bé, a mi em sembla perfecte que cadascú vegi les coses com les vulgui veure però llegint la base legal del domini .cat és evident que aquest domini es va crear per a la comunitat cultural i lingüística catalana. A la base legal en cap moment s'esmenta, per sort o per desgràcia,  que el .cat estigui dedicat a una nació (amb o sense Estat ...)
Bé, faltaria comentar també algun article del nou diari ARA però com acaba de sortir en sembla que es massa aviat per fer-ho.

Per cert l'error d'EL PERIÓDICO ja ha estat corregit mentre escrivia aquest post!

ENLLAÇOS:

http://www.avui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/346995-el-cat-es-mante-com-un-domini-unic-al-mon.html

http://www.lavanguardia.es/economia/20101218/54089597949/el-tripartito-deja-la-generalitat-con-la-deuda-mas-alta-de-su-historia.html

http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/societat/20101218/els-reis-inauguren-lave-que-uneix-madrid-valencia/629446.shtml

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada