DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

diumenge, 19 de desembre del 2010

EL BARÇA PARTICIPARÀ A LA PRIDE BARCELONA 2011

BARCELONA, SPAIN - MAY 28:  Barcelona manager ...Image by Getty Images via @daylife
Davant de les ferotges crítiques rebudes per portar una samarreta amb publicitat d'un país que engarjola segons la orientació sexual, el Barça ha decidit que participarà per primer cop en una Pride. En concret participarà a la Pride Barcelona 2011. El Barça té previst anar en un autobus descapotable semblant al que ha fet servir per altres celebracions.

Per una altra banda la Qatar Foundation s'ha mostrat contrària a aquesta decisió i s'oposa a que el Barça llueixi la samarreta amb la publicitat de la Qatar Foundation mentre desfilen pels carrers de Barcelona. De fet, grups gais radicals també s'oposen a la desfilada del Barça si aquest porta la samareta de la Qatar Foundation.

Una possible solució és que el Barça es vegi obligat a desfilar sense poder lluir la seva samarreta per no incomodar a la Qatar Foundation i a part del col·lectiu lgbt. Els jugadors desfilarien amb mig cos nu com a la resta de carrosses.

Bé, això es una fantasia meva ... suposo que l'única cosa que es farà realitat en els propers mesos serà que el Barça portarà publicitat d'una dictadura. Com si no haguessim tingut prou amb la de Franco ...

De fet no sé de què m'estranyo. Un dels llocs amb més homofòbia que un es pot trobar a Europa és un camp de futbol. Doncs que els jugadors d'un equip de futbol portin publicitat d'un país homòfob no sembla tan estrany. Qatar simplement cerca a Europa posar publicitat allà on més a gust se sent: on regna l'homofòbia..





Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada