DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dimarts, 7 de desembre del 2010

LADY GAGA A ITALIA

Com ja vaig comentar en un altre post Lady Gaga vé a Barcelona. Aquesta nit actua al Palau Sant Jordi. Tots els diaris en parlen de l'esdeveniment. És per això que he decidit veure videos de l'espectacle d'aquest dissabte passat a Milano. Si teniu la sort de poder-hi assistir-hi aquesta nit és evident que aquests videos no cal veure'ls ... crec jo.

Al següent video es pot veure això dels vòmits de color verd a Milano:



En aquí hi ha part del concert de Lady Gaga a Torino aquest 9 de novembre:



Al següent video, també a Torino, Lady Gaga canta Alejandro. El començament dins d'una espècie de boira és espectacular.

En aquí es veu com comença l'espectacle a Torino:



Mirant per Internet tinc la sensació que Lady Gaga s'ha reiventat a ella mateixa. En aquest video té un aspecte diferent al dels darrers temps:



Curiosament un dels videos que més m'agraden de Lady Gaga, apart dels més famosos, és el següent: Té una veu molt agradable (l'accent me'n recorda molt el de Scarlett Johansson - totes dues són de la mateixa ciutat) i està guapíssima. El video tracta del DON'T ASK DON'T TELL la llei que discrimina els gais a l'exèrcit nordamericà.



Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada