DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

diumenge, 19 de desembre del 2010

MÉS QUE UN CLUB?

Andrés Iniesta, Futbol Club Barcelona's player...Andrés Iniesta quan el Barça era més que un club
D'aquí uns mesos, si res no canvia, el Barça portarà  la samarreta de la Qatar Foundation. Tenint en compte que la Qatar Foundation sembla tenir tants diners se m'ocorren dues possibilitats:

POSSIBILITAT A:
Parlar amb la Qatar Foundation perquè aquesta fundació vulgui posar publicitat a GAY.CAT.
Evidentment, però, la Qatar Foundation mai voldrà fer cap tracte amb mi perquè amb la merda no es fan tractes. I així es com es consideren els maricons a Qatar.

POSSIBILITAT B:
Davant de la crisi que hi ha GAY.CAT decideix anar-se'n a treballar a Qatar, en concret a la Qatar Foundation. En primer lloc, per ser estranger tindria dificultats però bé això també passa a casa nostra. Suposo que hauria d'aconseguir nacionalitat Qatarina. Suposant que això ho aconseguís, cosa que dubto molt, després tindria dificultat en treballar a la Qatar Foundation perquè com Qatar és una dictadura suposo que tothom es tria a dit. Però suposant que tingués tanta sort que al final pogués treballar a la Qatar Foundation suposo que aviat em fotrien fora per maricó. Bé, de fet, més que fora m'enviarien a la presó per uns quants anys.

Felicitats, senyor Rosell, per aprofitar que al món del futbol l'homofòbia campa per on vol i sembla que podrà portar publicitat d'un país homofob sense cap problema. Si la Falange li hagués ofert més diners que la Qatar Foundation la samarreta del Barça portaria publicitat de la Falange? Bé, m'imagino que no, el Barça mai acceptaria portar una samarreta amb publicitat que el relacionés amb una dictadura ...

El que em sap més greu no és que es taqui la samarreta del Barça (jo no m'hi fico amb el que faci una empresa privada de Barcelona anomenada FC BARCELONA) sinó que taqui la imatge de la ciutat de Barcelona.

Però bé, com al futbol de primera sembla ser que no hi ha cap gai o cap persona que defensi obertament la no discriminació doncs suposo que no serà cap problema per a cada jugador portar una samarreta fent publicitat d'un país on s'engarjola als gais només per uns quants anyets.

Ara que a la Formula 1 s'ha prohibit finalment la publicitat del tabac ara bé el Barça i farà publicitat de llunyanes dictadures. I amb totes les televisions públiques mostrant dia i nit la samarreta amb la publicitat homòfoba.

Si el Barça fos un equip de jugadors gais la Qatar Foundation mai hagués posat publicitat en la samarreta del Barça. La Qatar Foundation posa la publicitat en el Barça perquè el futbol és un lloc on es troben com a casa.

Si el Barça acaba portant una samarreta amb publicitat homòfoba per qüestions de diners llavors potser s'hauria de canviar això de MÉS QUE UN CLUB per MÉS QUE UN CLUB, UN PUTICLUB. Tan de bo la massa social del Barça ho impedeixi.

Related articles
Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada