DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dimecres, 22 de desembre del 2010

SEXE ENTRE ACTES



Aquest se suposa que hauria de ser un post relacionat amb alguna història sexual relacionada amb no sé quins actes
La veritat és que aquests darrers dies han estat esgotadors. I avui ha estat un dia d'infart. Hi deu haver gent que tan els hi fa si hi ha llei Sinde o no, que tant els hi fa si el tribunal suprem dicta una cosa o una altra.
Però bé, aquest post hauria de ser sobre uns actes.
Aquest matí han fet la rifa de Nadal. Hi havia un fons pintat de marró molt bonic de decorat a la dreta però a l'esquerra es veia una enorme pared blanca. Vaja, com menjar un plat de braves a la platea del Liceu.

Visites de Papa, campanya electoral, Carmen de Mairena pel mig, Julian Assange i Wikileaks, Llei Sinde, grans tensions a Corea. Per no parlar de que a Haití sembla que tot segueix amb runes.

A la tele fan un anunci d'un perfum de Dutti amb un xicot molt enigmàtic. Ja que no hi ha ni actes ni sexe afegiré aquest anunci al post. Em pregunto que va passar entre que es miren i quan després es veuen tots junts. Sexe entre actes? Per desgràcia passen tantes coses darrerament que no m'atreveixo a acomiadar-me fins després de Nadal.
Quins temps aquells en que no hi havia Internet. Al final potser fins i tot vaig ser un privilegiat d'haver viscut en temps anteriors a Internet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada