DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dijous, 9 de desembre del 2010

#WIKILEAKS O LA REVOLUCIÓ DIGITAL CONTINUA

Opening logo to the Star Wars filmsAn old fashion war film ...
Estem vivint uns dies, unes hores úniques. Fa poques hores hem entrat en una guerra digital. És qüestió d'hores, dies o setmanes que Google, Twitter o els governs europeus entrin dins d'aquesta guerra.
Estic convençut que d'aquí a poques hores o dies passarà alguna cosa ben forta. Els Estats Units declararan un Estat d'Alarma o alguna cosa semblant. Se'ls està escapant tot això de Wikileaks. S'entan trobant un enemic que els està atacant justament en allò que fan servir per poder defendre's: donar ordres per sota de la taula.
El govern dels Estats Units ho té molt difícil per aturar tot això de Wikileaks perquè gràcies justament a Wikileaks sap que no ho pot fer com sempre (és a dir. d'amagat, intentant influir on no hauria d'influir)
En aquests moments s'està atacant Mastercard, Paypal, Visa, ... Ara, per exemple, MASTERCARD.COM no funciona. Ahir a la nit no funcionava VISA.COM. No funcionen perquè hi ha gent que veu la ma secreta dels Estats Units darrera de la decidió de VISA i MASTERDARD de no continuar processant les donacions a Wikileaks.


Tinc la sensació que venen uns temps de molta desinforamció a Internet. Potser en algun moment ens trobem que Internet tanca! O que Google no mostra els resultats on es parli de Wikileaks! Em sembla que podem tornar a una era preinternet! Twitter aquests dies està tenint un papaer fonamental en aquesta guerra que acaba de començar.

D'aquí uns meoso ens podem trobar que molts blogs es tanquen perquè els Estats Units fan pressió perquè passi això. Amb tot això de Wikileaks em sembla que podem sortir molt escaldats. En comptes de tenir un món més transparent podem tenir el contrari.

No és tracta d'un joc a Internet. En aquests moments s'està decidint el futur de la civilització. A l'igual que va passar quan hi va haver la revolució francesa.

Si el govern d'Estats Units aconsegueix que VISA i MASTERCARD surtin airoses després intentarà influir en els seus aliats. I es començaran a tancar blogs!

Els Estats Units intentaran que Wikileaks sembli una organització terrorista per aixó poder esclafar tota la gent que vol llibertat d'expressió.

No sé com acabarà això però estem vivint en uns temps que mai vaig pensar que poguessin aparèixer. No pud deixar de pensar en Maig del 68 a Paris o l aprimavera de Praga. La diferència és que ara no cal sortir al carrer per formar part d'una revolució. Només cal connectar-se a Twitter i cercar tweets relacionats amb #wikileaks.

LA REVOLUCIÓ DIGITAL HA COMENÇAT!
Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada