DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dilluns, 22 de novembre del 2010

JOAN HERRERA I ARTUR MAS, LA PARELLA PERFECTA

Artur Mas a l'ACNImage by Saül Gordillo via Flickr
Fa uns minuts ha acabat el debat entre sis dels candidats a la presidència de la Generalitat. En aquest post vull fer un resum pensant sobretot en sis persones que no ho han pogut veure.

Però abans de fer un resum deixeu-me que llanci la meva proposta revolucionària i que m'ha vingut al cap mentre veia el debat:

GAY.CAT PROPOSA QUE EL PROPER GOVERN SIGUI UNA COALICIÓ ENTRE EL PARTIT DE JOAN HERRERA MÉS ARTUR MAS!

Bé, suposo que us deveu pensar que m'he tornat boig però veient el debat m'hi he adonat que aquesta és la solució per Catalunya. Aquí us dic les meves raons de fons:
Joan Herrera a #ACNdirecteImage by Saül Gordillo via Flickr

RAÓ 1: El feeling entre Joan Herrera i Artur Mas. M'hi he adonat que el senyor Joan Herrera i el senyor Artur Mas tenen unes personalitats molt compatibles. Jo fins i tot diria que es cauen bé. Que s'estimen! Era increïble que entre ells es diguessin coses molt fortes i hi havia un bon rotllo increïble. Aquests dos homes es respecten i cadascú es complementa. Són la parellla ideal! Home adult amb experiència i empenta i xicot jove amb molt bon rotllo i simpatic i amb idees.

RAO 2: L'important de Catalunya és la gent! Podria passar perfectament que el candidat d'Iniciativa i el candidat de CiU tinguessin un feeling dolent entre ells. És una benedicció del cel que el senyor Mas i el senyor Herrera tinguin personalitats compatibles!

RAÓ 3: Tot és possible. Quan es parla de CiU fent pactes se suposa que ho faran amb ERC o PP.  Fins i tot jo no descarto que al final puguessin tenir una sociovergència. Però a ningú se li passa pel cap que INICIATIVA i CIU puguin governar! Perquè no? Perquè tene visions molt oposades? Bé, jo crec que tenen coses en comú! El que els diferencia és que uns són de dretes i altres són d'esquerres. Doncs això té solució! A la Xina, un dels països amb més creixement del món són capitalistes i comunistes al mateix temps! I jo no diria que els hi vagi tan malament!

RAÓ 4: Què és millor per Iniciativa: Estar-se a l'oposició i no poder influir gaire a la política catalana o pactar amb CiU i aconseguir que en un govern de dretes hi hagi algun aspecte que sigui ecosocialista? Un exemple: INICIATIVA pacta amb CIU i el govern de Mas decideix que la velocitat de le autopistes les decideixi Iniciativa! És evident que aquesta mesura no agrada a molta gent que voti CiU però tampoc es moriran per cedir en això (de fet hi haurà menys morts!)

RAÓ 5: Aquest pacte seria com allò de Casa Terradellas on l'avi i el net s'estimen. Sense necessitat de pare! Artur Mas faria d'avi i Joan Herrera faria de net (ho dic seriosament ...: aquests dos homes estan fets un per l'altre: són homes complementaris!)

RAÓ 6: Si Artur Mas ha de fer govern les altres opcions no tenen la puresa de l'avi i el net de Casa Terradellas. Si CiU pacta amb PP seria molt fort perquè se suposa que la gent ha votat CiU entre altres coses perquè no agrada de la retallada que hi va haver a l'estatut. Sera un pacte que deixaria molt tocat el nacionalisme de CiU.
Si CiU pacta amb ERC això faria que cap al 2014 els partits espanyolistes superradicals tipus Rosa Díez fessin l'agost a Catalunya.
Si CiU pacta amb el PSC llavors semblarà que se'ns ha enganyat al poble de Catalunya perquè votar a CiU perquè pacti amb el partit de Montilla no sembla que sigui cap canvi.

Bé, ja sé que la meva idea sembla boja però estic convençut que en el futur amb Internet la gent cada vegada decidirem més coses de la vida política. Hi haurà un dia que la gent votarem molts aspectes de la política. Existirà política a la carta. I aixi serà normal que tinguem govern amb unes polítiques económiques de dretes però al mateix un govern que vol els matrimonis homosexuals. Ara per ara, són els partits els que decideixen. En un futur tot serà més a la carta! Doncs bé si Iniciativa + CiU formessin govern podríem tenir ja un tast del que podria ser la Catalunya del futur. Una Catalunya que pot ser molt de dretes per unes coses però molt d'esquerres per unes altres coses. Innoven a la política!

Suposo que quan a la Xina comunista algú va dir que s'havien d'obrir al capitalisme tot continuant sent un país comunista unes quantes persones vam pensar que això era una bogeria. Ara la Xina està camí de ser la primera potència mundial. Només els països que es saben reiventar poden aconseguir grans fites. I jo vull que Catalunya aconsegueixi grans fites. I veient el debat d'avui m'hi he adonat que la experiència  i habilitats d'Artur Mas junt amb la gran empenta i habilitats de Joan Herrera fan un tàndem imparable.


Joan, Artur, si us plau, no us discrimineu un a l'altre per raons de les vostres orientacions ideològiques.

YOU'RE SIMPLE THE BEST!

Bé, el resum del debat ja el farè un altre dia, me'n vaig a dormir. Adéu Artur, adéu Joan. Feu-me cas i ajunteu-vos-hi! Sou els millors fruits de dues generacions. Sou els que més m'heu agradat! Junteu-vos i feu la millor parella que mai ha tingut Catalunya.
Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada