DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

diumenge, 28 de novembre del 2010

ELS SONDEJOS DEL PERIÒDIC D'ANDORRA PODEN ESTAR MOLT EQUIVOCATS. VOLEU SABER PERQUÈ?

Map of Andorra with flag.Image via Wikipedia
Fa uns minuts he mirat els sondejos d'El Periòdic d'Andorra i com no m'agrada massa el que diuen he estat pensat en com es fan i quines raons hi ha per refiar-se. Tot el que diré són reflexions que poden estar molt equivocades, potser, però són los que em venen ara al cap.

Pel que es veu les enquestes es fan via telefònica. Doncs la meva pregunta és? On truquen a fixos o a mòbils? O a tots dos? Dic això perquè com només truquin a fixos estem arreglats.

També m'agradaria saber que passa amb la gent que no agafa el telèfon o es posa el contestador. Això com ho tenen en compte?

I quan truquen a una llar, pregunten per algú en concret o simplement agafen a qui es posa al telèfon?

Per una altra banda com tenen en compte que es més fàcil que es posi una mestressa de casa que no un treballador que passa moltes hores treballant fora de casa?

Per una altra banda, què pregunten els que fan la pregunta? Són gent d'aquí o gent que fa les preguntes des de fora de Catalunya?

La gent que fa les preguntes de quina edat és?

Per una latra banda s'ha de tenir en compte que el diumenge el vot és secret. Qui ens diu que quan ens truquen diem la veritat?

Potser hi ha gent que vol votar a la Carmen de Mairena i li fa vergonaya dir-ho per telèfon. També és diferent que et deixin triar d'una llista o que tu hagis de dir a qui votes.

Una altra cosa és que encara que tota la gent triada representés a la perfecció els percentatges que hi ha a Catalunya és evident que molta gent a la qual es truca no anirà a votar!
Elvis PresleyCover of Elvis Presley

No cal que digui que ja suposo que el sondeig es fa evidentment per circumscripcions! Seria impossible pensar que s'han oblidat aquest detall.

En fi, la veritat es que em faria gràcia que hagúes alguna sorpresa i que sigui la Carmen qui tingui la darrera paraula de qui governa. Seria històric que un candidat al final hagués de recorrer a un parlame
ntari vestit d'Elvis i a la mateixa Carmen de Mairena per ser investit! però qui sap, potser l'Ariel i la carmen no demanaven tantes coses com els altres partits. Només de pensar que el proper govern de Catalunya depengués de l'Ariel i la Carmen em venen sensacions semblants a les del video de l'orgasme ...
Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada