DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dissabte, 27 de novembre del 2010

CARMEN DE MAIRENA, MITING FINAL

Ahir a Reus va tenir lloc el miting final de la CORI amb la presència de la CARMEN DE MAIRENA. A diferència d'altres partit polítics que trien llocs freds i gens íntims la CORI va triar un dels llocs on la gent ens trobem més a gust quan no estem a casa: un bar.

El bar triat no era pas cap bar gai del Gaixample o de fet cap bar de Barcelona. Es tractava de fet d'un bar de Reus situat a un carrer anomenat Camí de l'Aleixar.

Aquest carrer s'anomena Camí de l'Aleixar perquè fa dècades es tractava del camí per anar-hi a l'Aleixar. I què és l'Aleixar? Doncs l'Aleixar és un petit poble que un es troba quan un deixa Reus i s'apropa molt i molt a on comença la Serra de Prades. L'Aleixar està als peus d'una Muntanya enorme que té a dalt de tot La Mussara. La Mussara està a uns 1000 metres d'alçada i té una visó extrordinària de tot el Camp de Tarragona amb el mar de fons. Si hagués de triar entre tot Tarragona, tot Salou i tot Reus o aquest poble abandonat amb la seva visó suprema no tinc cap dubte de què triaria. Sort que la majoria de gent de fora desconeix aquest lloc paradísiac i es queden tots ben arreplegadets dins de Port Aventura ...

Però baixem de la Mussara i tornem a Reus. Ahir, mentre els carrers de Reus mostraven la imatge habitual de gairebé tota la Catalunya no ravalesca, és a dir, homes i dones i fills i filles, tots vestits i arregladets com sortits de missa, doncs bé, en aquell ambient tant provincià i mediocre i sobretot tan avorrit, doncs bé , en aquells carrers exemple de la Catalunya de tota la vida, en aquella Catalunya dels Durans I Lleides i fins i tot dels Josés Montillas, doncs bé allà hi havia uns quants joves que anaven contents cap a un bar on hi havia el miting de la Cori.

Fa molts anys hi va haver un pare de Riudoms i una mare de Reus que van tenir un fill no se sap ben bé on ... Quan aquest fill es va fer gran va marxar a Barcelona i allà a Barcelona va fer uns edificis que encara avui en dia meravellen el món sencer. A Reus no va fer res. A Reus no van saber apreciar la seva genialitat i no li van deixar fer la façana de la bellíssima hermita de la Misericòrdia (CORI vol dir Coordinadori Reusenc Independent. Curiosament CORI també es el diminutiu de Misericòrdia, la patrona de Reus)

Ahir a la nit un xicot de Reus que vesteix d'Elvis i que fins ara s'ha dedicat a deixar en evidència als polítics de "bé" de la ciutat, va portar de Barcelona a la Carmen de Mairena.

Potser fa moltes dècades la gent de Reus no va saber apreciar a Gaudí mentre que Barcelona van valorar-lo. Ahir gent de Reus va portar de Barcelona aquella persona que a Barcelona no han sabut apreciar com deu es mereix: Carmen de Mairena. Ningú ha pensat en ella per far-la sentir viva i útil a la societat. encara que tingui gairebé 80 anys.

Avui en dia l'únic partit que parla de follòdroms públics no és pas un partit nascut a Barcelona. És un partit nascut a Reus.

A Barcelona hi ha parcs de cruising gai pels homosexuals. A Reus hi ha un partit que vol follòdroms públics per tothom i arreu!

Enteneu després de tot el que he dit perquè GAY.CAT vol CARMEN DE MAIRENA i ARIEL SANTAMARIA al Parlament ...?

... Hi ha gent que vol que els homos ens puguem casar i fer una vida avorrida com els heteros tradicionals. Doncs GAY.CAT el que vol és què  els heteros puguin practicar el cruising com els homos!
Jo no vull una societat on els homosexuals acabem fent el mateix que els heterosexuals de tota la vida. Jo el que vull és que els heterosexuals puguin alliberar-se i puguin fer el que els homosexuals hem estat fent des de sempre: follar i follar sense entrebancs ...

... ARA O MAI ... NEN O NENA .... CARMEN DE MAIRENA ...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada