DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dissabte, 20 de novembre del 2010

REDECORA EL TEU PAÍS



Aquest video m'ha fet molta gràcia. Suposo que deu estar inspirat en Millet i companyia que sota la bandera de Catalunya també es van dedicar a robar carteres.

La diferència suposo que està en que aquesta Espanya que ens roba deu ser una espècie de Robin Hood - molt guapo, per cert - que reparteix la cartera entre els territoris més pobres. El Millet per la seva part sembla que agradava més d'ajudar als més rics de Catalunya. I als seus representants.

En fi, espero que aquest video no el vegin a Alemanya perquè igual se senten identificats amb la persona a la que estan robant des que Espanya va entrar a la Comunitat Europea. ho dic perquè com ells també aporten més del que reben. Bé, suposo que la diferència és que ells no ho fan forçats ...

Tampoc espero que el vegin els milers de turistes que venen a Barcelona i els roben la cartera! Quina mala propaganda per la capital de Catalunya. I feta per aquells que tant s'estimen Catalunya.

Bé, deixant de banda la meva valoració política sobre el video he d'admetre que el video està molt ben fet i felicito als que ho han fet. És un video amb molt de ganxo, una música molt maca i té gràcia! Per cert, està fet per la zona de Balmes, Travessera, oi?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada