DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dilluns, 29 de novembre del 2010

XAVIER TRIAS, ALCALDE DE BARCELONA

Xavier Trias... un alcalde elegant per una ciutat elegant ...
Ara que Catalunya tindrà a Artur Mas com a president el proper pas de CiU serà fer-se amb l'alcaldia de Barcelona d'aquí uns mesos. Com jo no vull que això passi aprofito ara mateix per donar suport a Xavier Trias.

Evidentment no té sentit que vulgui un govern d'esquerres a l'ajuntament de Barcelona i digui que jo dono suport a Xavier Trias! Això no té sentit ... És clar que no té sentit!


Doncs justament dono des d'ara mateix suport a Xavier Trias per a veure si les esquerres presenten alcaldables que puguin fer ombra a Xavier Trias!

Si el senyor Jordi Hereu no surt del mig d'una vegada i posen un alcaldable que pugui fer ombra a Xavier Trias (un home que admiro molt, per cert) no tindré cap problema en donar suport a Xavier.

I ho faré amb molta tristesa perquè jo vull un govern d'esquerres a Barcelona. Però si ha de ser amb l'Hereu amb mi que no compti ningú.


Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada