DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

diumenge, 14 de novembre del 2010

ARTUR MAS, JOSÉ MONTILLA, CARMEN DE MAIRENA

José Montilla (Iznájar, Córdoba, Spain), Janua...Image via Wikipedia
Aquests darrers dies, veient que Artur Mas sembla ser el que té més probabilitats de formar nou govern a Catalunya he fet uns quants posts en els que exposo perquè no m'agrada gens imaginar a l'Artur Mas al poder.

Curiosament, de tant veure les parts fosques d'un possible govern de l'Artur Mas potser no he parlat sobre el que penso d'un nou govern de José Montilla.

He de dir que com a homosexual evidentment prefereixo al PSC que a CIU perquè que jo sàpiga al PSC no se senten les barbaritats que habitualment diu el senyor Duran i Lleida contra el col·lectiu homosexual.

Però tinc la sensació que potser parlant tan malament d'un futur govern de l'Artur Mas doni la sensació que jo estigui superencantat amb un govern de José Montilla. I no és pas veritat.

Els dos productes estrelles que se'ns volen vendre per aquestes eleccions no m'agraden gens: un perquè s'agenolla a Madrid i l'altre perquè és massa prepotenet per arribar a bon port amb Madrid.

Quan m'imagino a l'Artur Mas al govern m'imagino una situació de total crispació amb Madrid. La seva prepotència i altaneria encara ho agreujarien tot. Clar que algun arreglo se n'aniria trobant d'aquella manera lletja de fer les coses i en definitiva donant una imatge de Catalunya nefasta.

Però per una altra banda la imatge de José Montilla tornant a governar també em sembla lamentable. S
Artur MasImage via Wikipedia
eria una imatge de submissió a Madrid. De no plantar cara.

La veritat és que si juntessim el punt d'amabilitat i saber fer de José Montilla i l'afegessim l'ambició de l'Artur Mas però treient-li la seva altaneria potser tindríem un candidat que m'agradaria més.

Tinc la sensació com si des de Madrid ens haguessin tancat unes portes amb això de la retallada i davant d'això José Montilla es resigni a treure, poc a poc, el que pugui gràcies a arreglos amb els socialistes. I per una altra banda, Artur Mas sigui de molta més gestualitat i xuleria però també acabant fent arreglos amb qui pugui a Madrid.

En fi, que em sembla que preferiria a la Carmen de Mairena al poder que a aquest dos senyors. Almenys amb la Carmen de Mairena al poder aconseguiríem fer de Catalunya la meca del col·lectiu lgbt del món. Amb la Carmen de Mairena passejant-se per palau i sortint de tant en tant al balcó de la plaça Sant Jaume per dir alguna de les seves frases us asseguro que Catalunya es convertiria en la primera potència de turisme gai. Catalunya es faria rica i plena. Molt més que amb visites de Papes homòfobs i donant una imatge mundial de Catalunya com la de les monges. Per cert, a la missa d'aquestes monges que veieu en aquí tant en Montilla com en Mas hi van anar encantats. El senyor Duran i Lleida encara troba malament que no hi anés el senyor Zapatero. A la qual cosa en Zapatero no ha respost perquè una imatge com la d'abaix val més que mil paraules. Per a bon entenedor, és clar.




Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada