DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

diumenge, 14 de novembre del 2010

UNES PREGUNTES UN XIC GAIS PEL SENYOR ARTUR MAS

Hemicicle del Parlament de CatalunyaImage via Wikipedia
Estimat Senyor Artur Mas,
M'agradaria fer-li les següents preguntes:

1. Si CiU arriba a governar Catalunya amb vostè com a president quines polítiques lgbt s'aplicaran a Catalunya? Aquelles que més agradin als Convergais o aquelles que més agradin al senyor Duran i Lleida?

2. Si vostè arriba a president estarà d'acord amb el senyor Duran i Lleida en no castigar a aquells metges que tractin com malalties allò que la OMS no considerà malatia, cas de l'homosexualitat?

3. Si vostè arriba a president de la Generalitat aconsellarà al senyor Duran i Lleida que s'impliqui en alguna acció contra l'homofòbia com, per exemple, jugar un partit de futbol contra un equip de gais com vostè molt honrosament ja va fer?

4. Si vostè arriba a president pensa discriminar d'alguna manera les famílies que el Papa i el senyor Duran i Lleida no considera naturals?

5. Si el PP governés Espanya d'aquí uns anys i volgués derogar la llei del matrimoni homosexual, CiU donaria suport a la derogació?

Bé, moltes gràcies senyor Artur Mas per la possible contestació a aquestes preguntes. Estic convençut que qualsevol persona del col·lectiu lgbt potser troba interessant saber les seves respostes a aquestes cinc preguntes. Que guany el millor aquest 28 de novembre!

GAY.CAT


Enhanced by Zemanta

1 comentari: