DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dijous, 18 de novembre del 2010

EL BIPARTIT

LLEIDA, SPAIN - OCTOBER 28:  A prostitute wear...Image by Getty Images via @daylife
Avui el Polonia ha estat molt bé. Hi ha un moment que es veia a Oriol Pujol, Artur Mas i Duran i Lleida eufòrics per veure's ja com a "presidents". LLavors Artur Mas els ha recordat que només ell serà el president. L'Oriol Pujol i el Duran i Lleida s'han començat a discutir i llavors algú ha dit una frase genial que deia quelcom com:
VOLEU DIR QUE AIXÒ NO SERÀ UN BIPARTIT?

M'ha encantat que al Polònia hagin mencionat això del BIPARTIT perquè jo he fet molt d'esment d'aquest fet. De fet he fet bastants posts on contraposo visions oposades que hi ha a CiU. Com no sé molt d epolítica només sé algunes, és clar. I la que ´se és que a Convergència hi ha els Convergais i a Unio hi ha Duran i Lleida. És a dir la nit i el dia al mateix partit.

Però de fet jo no crec que tinguem un bipartit. Fins i tot les enquestes pronostiquen que el "bipartit" del Mas haurà de necessitar d'un altre partit!

O sigui que si INICIATIVA + ERC + PSC no governe segurament tindrem CONVERGÈNCIA + UNIÓ + ERC o CONVERGÈNCIA + UNIÓ + PP (o qui sap ... CONVERGÈNCIA + UNIÓ + PSC)

Desconec si l'Artur Mas tindrà la mateixa destresa en portar el guirigall que suposa un govern format per un bipartit més un altre partit.

En fi, si no treuen Polonia de TV3 serà divertit com els del Polonia es riuen del nou tripartit de l'Artur Mas.
Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada