DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dimarts, 16 de novembre del 2010

HERRERA, PUIGCERCÓS I MONTILLA ES CASEN AMB QUI HO DEMANI

West side of the Sagrada Familia, Barcelona, SpainImage via Wikipedia
"Els partits d'esquerra han aprofitat la campanya de JO NO EM CASO AMB L'ARTUR per engegar una campanya fictícia de casaments amb votants seus. Pel que es veu qualsevol home i dona pot demanar fer un casament fictici amb un d'aquests casaments. Aquests casaments resultaran en una foto que es penjarà a les xarxes socials. La idea es crear unes fotos divertides on tan homes com dones amb una mentalitat oberta es farna una foto com si s'estiguessin casant amb el Jose´Montilla, Joan Puigcercós o el Joan Herrera. La idea darrera d'aquesta campanya és posar en evidència als partits de dreta ja que no s'imaginen que l'Artur Mas o el Duran i Lleida es fessin fotos de casament amb homes o l'Alicia amb dones.

Les primeres fotos i videos ja han coomençat a penjar-se per Internet. En un dels videos es veu auna parellla jove d'un xicot i una xicota que s'han casat. Després es veu la xicota amb un dels polítics com si s'estiguessin casnat i després es veu al mateix polític com si és cases amb la parella de la núvia. La veritat és que no em puc imaginar millor campanya a favor dels drets de tots. Ës una manera molt bonica per dir que no cal ser homosexual per donar al matrimoni homosexual. Només cas no voler discriminar algú.

Desconec com reaccionarà el PP I CiU a aquests casaments. Suposo que en Duran i Lleida és capaç de demanar que li deixin la Sagrada Familia per fer-se aquestes fotos de casament. Això sí amb dones i si pot ser joves i boniques."

NOTA: Això és una notícia ficticia. Se'm va ocorrer en imaginar que els partits d'esquerrers aprofitaven la campanya de JO NO EM CASO AMB L'ARTUR per marcar diferències amb la dreta.
Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada