DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dijous, 18 de novembre del 2010

EL PATRIMONI D'ARTUR MAS

30.09.2009, BarcelonaDebat de política general...Image via Wikipedia
Fa unes hores he fet un post sobre el patrimoni de Joan Herrera. Més tard he fet un post sobre el patrimoni d'Albert Rivera. Suposo que també podria fer un post sobre Alicia perquè també ha parlat del que té. Ja veure si el faig perquè tampoc sembla que el que tingui sigui una gran novetat respecte al que han dit els dos primers candidats.

I ara em poso a fer aquest post sobre el patrimoni de l'Artur Mas. El primer que us he de dir és que Artur Mas no vol parlar del seu patrimoni perquè ho troba electoralista.

Així doncs com en aquest post no podré parlar del patrimoni del Mas el que faré és parlar sobre si un candidat a la presidència hauria de dir quin és el seu patrimoni o no.

En principi jo entenc que hi hagi gent que no vulgui dir quin és el seu patrimoni. Però de fet en no parlar del patrimoni i de com ho han aconseguit em sembla que els candidats estan perdent una oportunitat única per a que els votants els poguem agafar confiança. Però vaja, cadascú és com és. A vegades et trobes gent pel carrer i et conten tota la seva vida. I quan guanyant al mes. I quants pisos tenen, i quants gats. I per una altra banda hi ha gent que coneixes des de fa molts anys i gairebé no saps res d'ells.

En definitiva, jo crec que cada candidat fa molt bé en dir o no dir el seu patrimoni. I els votants estem en tot el nostre dret d'actuar d'acord amb la confiança que cadascú dels candidats ens inspiri.
Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada