DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

divendres, 19 de novembre del 2010

ENTREVISTA A ALBERT RIVERA A L'ÀGORA.

Albert Rivera, político del partido Ciudadanos...Image via Wikipedia
Avui l'Albert Rivera ha dit unes paraules que m'han deixat bocabadat, sobretot venint d'una persona tan preocupada pel tema de la llengua i tan partidari del bilingüisme. Resulta que segons el senyor Albert Rivera quan un va a un bar i demana un tallat i no l'entenen no passa res. L'únic que cal és anar a un altre bar on si t'entenguin.
Si tenim en compte que a Catalunya la majoria de gent entèn el castellà però no pas el català això vol dir que la gent castellano-parlant podrien anar a qualsevol bar i els catalano-parlants haurien de donar voltes fins que trobessin allà on se'ls entengués.
Em deixa molt sobtat que una persona que pertany a un partit tan sensitiu amb el tema de la llengua tracti aquest tema amb tan poca sensibilitat.


No m'estranya quan l'Albert Rivera diu que des que està en política hi ha amics que l'han deixat. Deu ser que s'han anat a un bar on els entenguin.

Bé, deixant de banda el tema lingüístic on l'Albert té una sensibilitat lingüística diguem-ne que curiosa a la resta de coses que ha dit n'hi ha unes quantes que semblaven força raonables.

El dilluns li toca al Joan herrera i aquest diumenge fan l'entrevista als sis candidats amb representació parlamentària. A TV3.
Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada