DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dijous, 25 de novembre del 2010

WHO IS AFRAID OF JOAN HERRERA?

Quim Monzó (born March 24, 1952 in Barcelona, ...Image via Wikipedia
M'hi he adonat aquestes darreres hores que CiU i mitjans de comunicació afins han començat a atacar durament al partit de Joan Herrera.
Dóna la sensació com si de sobte la gran locomotora de la dreta catalana tingués por de Joan Herrera.

Això em fa pensar en dues possiblitats:

OPCIÓ A: Tot és un muntage. És una manera de desprestigiar a José Montilla. Al debat a sis va quedar ben clar que l'únic que li feia ombra a Artur Mas era en Joan Herrera. En Puigcercós me'n recordo que estava al mig dels dos i semblava un espectador de la gran oratòria dels seus companys de taula. Atacant tant a Iniciativa seria una manera de ningunejar a José Montilla ja que si s'ataca t
Artur MasImage via Wikipedia
ant a Iniciativa en comptes del PSC es com dir que qui els fa por és el Joan Herrera. Seria una manera de donar-li protagonisme a Iniciativa per descreditar a Montilla.

OPCIÓ B: No es tracta de cap muntatge per descreditar Montilla sinó que realment tenen por que Joan Herrera converteixi al seu partit a la tercera força política. tene por que Herrera pugui ser una opció per gent del PSC. Després de tot hi ha gent que està descontent aamb el PSC i Iniciativa podria ser un bon r
Joan Herrera Torres (Barcelona, January 29, 19...Image via Wikipedia
efugi. Iniciativa no dóna suport a les retallades de Zapatero i té un lider que s'expressa bé.

No sé, potser sóc jo que m'imagino tot això perquè em fixo molt en el que passa amb Joan Herrera i el seu partit però crec que alguna cosa molt curios aestà passant.

Per la raó que sigui sembla com si CiU hagués decidit que el seu contrincant sigui Iniciativa! Això no puc imaginar-me que vagi malament per Joan Herrera. És com si tots el spartits comencessin a parlar molt malament del partit de la Carmen de Mairena. Això voldria dir que temen aquest partit. I per alguna raó seria!
José Montilla Aguilera was the 128th president...Image via Wikipedia

Qui sap, potser estan atacant Iniciativa perquè no poden atacar al PSC ni a ERC perquè els necessiten potser per a pactar.

Avui fins i tot Quim Monzó ataca durament a Joan Herrera per haver rebut el suport de molts artistes espanyols. Segons Quim Monzó Joan herrera hauria d'estar avergonyit de rebre de suport d'aquesta gent. Pel que es veu segons en Quim quan a Catalunya li van retallar l'Estatut tots els artistes aquests espanyols haurien d'haver protestat.
Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada