DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dilluns, 29 de novembre del 2010

MIQUEL ICETA REP, DE FRANC, UN OU.

Escric aquest post amb el desig que el mateix Miquel Iceta em llegeixi. Aquest vespre tot Catalunya - i part de l'estranger - s'ha assabentat que algú li ha llançat un ou.
Espero que Miquel Iceta no s'ho prengui malament però he d'admetre que tot plegat m'ha fet certa gràcia. Però de fet el millor de tot és que tot ha acabat bé i el senyor Iceta no ha pres mal.
En fi, espero que a Miquel Iceta no li sàpiga greu que m'hagi fet gràcia això de l'ou. De fet si ho dic això en aquí és perquè a Miquel Iceta sempre li he tingut carinyo (sic). Que jo sàpiga va ser el primer o un dels primers polítics en sortir de l'armari allà cap al 1999 si no me'n recordo malament. I quan el veig en debats l'admiro per la seva gran facilitat d'oratòria.
Espero que aprofiti el seu blog per fer un post expressament sobre això de l'ou. M'imagino que ara la majoria de representants polítics per quedar bé condemnaran amb fermesa el que ha passat amb l'ou.

Doncs jo no puc estar-m'hi de riure del que ha passat. Espero que Miquel Iceta no s'ho prengui malament si arriba a llegir-me! De fet amb la crisi que hi ha el fet que algú es permeti el luxe de llançar un ou vol dir que no estem tan malament. Per cert em pregunto de quin tipus de gallina devia ser aquest ou. Hi ha gallines que estan tota la vida engabiades en una espècie de camp d'extermini. Espero que aquest ou fos almenys d'una gallina de corral.





Nota: Admiro la fermesa amb que Miquel Iceta s'ha pres el llançament de l'ou. Si a mi m'haguessin llançat un ou el primer que hagués fet hauria estat donar un crit de boja perduda i immediatament sortir corrents.

1 comentari:

  1. Corrector:

    En fi. Fi sense accent!

    "carinyo" no és una parula catalana ...

    engaviades. Correcte seria: engabiades

    ResponElimina