DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dijous, 11 de novembre del 2010

NO! HOMOSEXUALI!

Barcelona Sagrada FamiliaImage by Wolfgang Staudt via Flickr
Avui estava molt interessat en veure el Polonia. Després d'adonar-me de que TV3 s'havia agenollat a la visita del Papa em venia de gust veure que passava a Polonia.
I és clar al Polonia ho tenen complicat perquè han d'intentar fer un humor que més o menys tothom no surti massa malament parat o almenys que tothom surti igual de malament parat. Per això tenia curiositat en veure quina imatge donaven del Papa.
Com no es tracta d'aquí de comentar tot el Polonia, simplement em fixaré a la part relacionada amb el Papa i l'homosexualitat.
Resulta que la Sagrada Familia comença a trontollar i va caient però en el darrer moment una invocació del Papa fa que s'aturi la desfeta de l'edifici. Llavors, davant d'aquest miracle tant Hereu com Montilla estan eufòrics perquè ja s'imaginen que aquest miracle a Barcelona els farà ser reelegits. I és tanta l'emoció que decideixen fer-se un petó. Llavors el Sant Para els veu fent-se un petó i diu NO! HOMOSEXUALI! i la Sagrada Família cau del tot.

Al final del Polonia surten els petons que havien fet assajant el petó definitiu.

Bé, aquesta és la part de com ha enfocat el Polonia la relació entre el Papa i l'homosexualitat. No sé pas massa bé que pensar. Sigui com sigui almenys el tema de l'homosexualitat ha sortit.

En fi, trist que m'hagi de fixar en el Polonia per voler trobar allò que he trobat a faltar a la resta de TV3: la problemàtica entre homosexualitat i església catòlica aprofitant la vinguda del Papa.
Enhanced by ZemantaEnhanced by Zemanta 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada