DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dimarts, 23 de novembre del 2010

ALBERT OM ÉS EL CONVIDAT DE LA CARME RUSCALLEDA

Carme RuscalledaImage via Wikipedia
Havia sentit alguna vegada parlar de Ruscalleda i crec que hi havia vist alguna foto i potser fins i tot tenia una vaga idea de que era cuinera. No ho sé.

Avui quan ha començat El Convidat he estat a punt de marxar però poc a poc m'hi he anat enganxant. Una de les primeres sorpreses ha estat el marit de la Carme. Si jo hagués de triar entre tenir un restaurant tan famós o tenir un marit així evidentment em quedaria amb el marit.

Una de les coses que m'han agradat és que avui no hi havia casa sinó una pensió! Quin convit més diferent. De fet aquest El Convidat ha estat molt diferent d'altres.

Han sortit cuiners i cuineres de la Ruscalleda i es veia que venien de diferents llocs del món. Semblava com un petit microcosmos.

També han sortit familiars de la Ruscalleda guapíssims.

Hi ha hagut un moment que Albert Om ha tornat a Barcelona per veure's amb un fill de la Ruscalleda. Això m'ha semblat bastant inusual. El que he sentit en aquesta entrevista m'ha alegrat de veure que hi ha gent valenta.

Hi ha hagut el moment final en el qual la Carme i el seu marit i el mateix Albert Om es disfressen i celebren el carnaval amb més gent a un carrer de Sant Pol de Mar.
Carmen de Mairena no sé si guanyarà un escó per les properes eleccions però us asseguro que si el marit de la Ruscalleda es presentés amb el disfràs vermell que portava de sevillana llavors tornaríem a tenir un nou president amb flaire andalusa encara que només fos pel disfràs.
No us podeu imaginar com de guapo que estava el marit de Ruscalleda vestit de dona. Que guapo! En fiel món està mal repartit. Per cert l'Albert Om també portava un vestit que Déu n'hi do! I la música andalusa era preciosa. Crec que era CUANDO UN AMIGO SE VA ALGO SE MUERE EN EL ALMA CUANDO UN AMIGO SE VA

Avui ha estat un dels capítols de EL CONVIDAT que més m'ha agradat. I sense veure una llar! Però veient una gent que m'ha deixat enamorat.
Enhanced by Zemanta

1 comentari:

  1. Fa uns dies vaig saber que el restaurant del fill a barcelona, Moments, havia estat guardonat aquests dies amb una estrella Michelin.

    ResponElimina