DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dissabte, 20 de novembre del 2010

EL ORGASMO DEL PSC CAUSA FUROR EN LA BBC

Un sábado de noviembre. 02:30 horas. Se me ocurre entrar en la web de la BBC. ¿Què pasará en el mundo? ¿cuales serán las notícias más leidas, los artículos más enviados? ¿qué debe pasar en el mundo?
Pues no os lo creereis pero el video del orgasmo del PSC está barriendo en la BBC. Wow!!!!!!

Us ensenyo tres snapshots!:










O sigui que la notícia del video de l'orgasme  és en aquests moments la notícia més llegida d'un dels mitjans de comunicació més importants del món! I la tercera més compartida! I el video més vist! O sigui que el jovent del PSC no han degut fer tan malament com semblaria per les paraules de Duran i lleida. Han fet un video que està donant la volta al món! Quanta gent està parlant, en canci, de Joan Pérez?

Ostres, estic pels núvols, des de que va sortir aquest vidoe de l'orgasme em va encantar i el vaig posar als meus posts. De fet des d'ahir quan un entra a GAY.CAT el primer que veu i sent directament és aquest video! Però el que passa és molt fort. Perquè GAY.CAT està parlant d'aquest video perquè vic a Catalunya i vaig segunt la campanya i tot allò que surt que em crida l'atenció ho publico. Però bé una cosa és que GAY.CAT publiqui un video de campanya i una altra molt diferent és que aquest video estigui donant la volta al món i sigui el més vist actualment a la BBC! Estic pels núvols. Ja està! Catalunya sortirà de la crisi! Sabem fer els millors videos! Som gent creativa! Al final resultarà que això que diu la CORI, el partit de la CARMEN DE MAIRENA, de fer a catalunya una indústria porno potent ens ho hauríem de prendre amb seriositat! Ja he comentat al post anterior que la campanya electoral catalana també està sent notícia al NYT!


Enhanced by Zemanta

1 comentari:

  1. Si algun mitjà de comunicació em copia el titular d'aquest post potser podrien fer menció de GAY.CAT ... almenys ...

    ResponElimina