DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

divendres, 5 de novembre del 2010

LA VISITA DEL PAPA A BARCELONA

Durant aquests dies, si voleu tenir una visió objectiva del que passa a Barcelna amb la visita del Papa, el primer que us recomano ferverment és que deixeu de veure durant uns dies TV3. Si pel contrari, voleu una visió esbiaxada que us recordi a antics temps on l'esglèsia catòlica manava al seu gust llavors si us aconsello que sintnitzeu TV3.
Aquests paraules que us dic no les dic per dir-les sinó que les puc avalar amb prover. Per exemple, aquest mtí a ELS MATÍNS he observat que en JOSEP CUNÍ està a ROMA. Pel que es veu després vindrà amb el Papa a l'avió. Vosaltres creieu que es pot esperar objectivitat d'una cadena on els seus periodistes estan tan a prop del Papa?
De fet avui a ELS MATINS hi havia quatre tertulians. Doncs la televisió catalana, donant un bon exemple dle que és la democràcia, ha triat justament quatre tertulians, QUE, FIXAT QUNA CASUALITAT, tots estan contents amb la visita del Papa i tots HAN CRITICAT QUE ZAPATERO NO VAGI A LA MISSA. Quin fàstic! Però què és això? He sentit una vergonaya tan gran! Això evidentment no hagués passat si en comptes d'una televisió provinciana tinguessim la BBC.
La protesta que van fer ahir sembla que era de mal gust - el fet que el Papa discrimni els homosexuals deu ser molt de bon gust perquè ningú menciona això. De fet han arribat a dir barbaritats tals que tot el desplegament que es feia per la vista del Papa no es podia criticar i que , per exemple, a Estats Units, quan ha anat el Papa, tots els mitjans s'han volcat en la vista. S'han oblidat de dir, però que s'han volcat per donar UNA VISIÓ OBJECTIVA! La BBC es va bolcar a la vista del Papa a Londres fent programes objectius on es criticava el que s'havia de criticar. Aquí a Catalunya tenim una TV3 que fa pena. Mai havia sentit tan de fàstic per la suposadament MEVA televisió.

Això és el que passa quan ebem la visita d'un ésser mesquí i retrògrad i que no deia lloc al debat: el páis mostra totes les misèries que comparteix amb aquest desgraciat de Papa homòfob.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada