DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

diumenge, 28 de novembre del 2010

CARMEN DE MAIRENA ÉS TRENDING TOPIC EL MATEIX DIA DE LES ELECCIONS!

No m'ho puc creure! La candidata preferida per GAY.CAT és justament la única persona que es presenta a les eleccions que és TRENDING TOPIC a tot l'estat! Increïble però cert!
Quin saber fer que tens, Carmen , ets simplement la millor! De fets ets més que la millor. Ets el millor i la millor!


Ara a twitter altres trending topics relacionats amb Catalunya són #jovoto #ara i #e10. Mairena és doncs l'únic trending topic que fa referència a un ser humà que vol entrar al parlament!


Per a més guasa sembla ser que el Sevilla està jugant un partit contra un equip que es diu el Mairena! Té gràcia perquè deu haver gent que es deu pensar que Carmen de Mairena és d'origen andalús quan de fet és de Barcelona, de pare aragonès i mare catalana. A la papereta es pot llegir MIGUEL BRAU GOU.


Suposo que MIGUEL BRAU GOU també devia ser el nom que estava escrit a la llista de Vagos y Maleantes en temps de Franco.


Com hi ha gent que ara descobreix el nom real de Carmen de Mairena estic pensant que potser no sabien tampoc que darrera d'una de les persones que més mofa crea hi ha un home, que a l'igual que Jordi Pujol, va estar a la presó en temps de Franco simplement per ser maricón.
Curiós que tothom sàpiga que Jordi Pujol va estar a la presó i gairebé ningú sàpiga que Carmen de Mairena també va estar a la presó. Diu molt sobre el nostre país que uns siguin considerats herois nacionals i els altres l'escòria del país. Quina merda de país que tenim ... encara.

1 comentari:

  1. Corrector:

    guasa és evidentment un castellanisme. traducció: broma

    ResponElimina