DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dimarts, 9 de novembre del 2010

CARMEN DE MAIRENA, LA MEVA CANDIDATA!

Si no teniu clar a qui votar, en aquí us proposo la meva candidata! No sé si serà la millor opció però del que estic convençut és que n'hi ha de molt pitjors. Per exemple, la de la coalició on hi ha cabuda per a gent com en Duran i Lleida.
Però bé, deixeu-me donar-vos les meves raons per les quals Carmen de Mairena és la meva candidata.
Donaré les raons sense ordre ni mesura:
- Carmen de Mairena li donaria un toc cosmopolita a la Generalitat. Carmen de Mairena representa Barcelona en el sentit de que només en llocs cosmopolites com a Barcelona trobem a persones com la Carmen de Mairena. O sigui que si ets de Barcelona votar a Carmen de Mairena és votar a una candidata que representa allò que fa que Barcelona sigui un lloc ben diferent de la resta del país.
- Carmen de Mairena seria el contrapunt a tota aquella gent que hi ha al Parlament que sempre van tan arregladets. I no estic parlant de la dreta. Estic parlant de tots.
- Carmen de Mairena no només deu ser un malson per la gent heterosexual amb prejudicis homòfobs sinó que també deu ser un malson per la gent homosexual amb prejudicis homòfobs. Amb això el que vull dir és que Carmen de Mairena és una tria boníssima perquè no només posa a prova els prejudicis dels heterosexuals sinó també dins dels homosexuals. Carmen de Mairena simbolitza el ser diferent però portat a l'extrem.
- Carmen de Mairena no és pas la candidata ideal d'un partit fictici lgbt engegat per empresaris lgbt. Carmen de Mairena representa la tercera edat del col·lectiu lgbt. En un món on sembla que un només pot ser gai si és jove i té diners la persona de Carmen de Mairena ens recorda que el col·lectiu lgbt no és només el que alguns ens volen vendre. S'ha de pensar que hi ha gent gai que ha de tornar a l'armari quan es fa gran a l'entrar a un geriàtric. Amb Carmen de Mairena tindríem al parlament una de les persones amb més edat i del col.lectiu lgbt. Justament la gent gran lgbt va ser la que va patir el franquisme. Em sembla que el que Carmen de Mairena entrés al Parlament seria honorar a tota aquesta gent.

Pels que no ho sabeu la Carmen de Mairena va a la llista de la CORI, la Coordinadora Reusenca Independent (la patrona de Reus es diu Misericòrdia, és a dir Cori) Carmen de Mairena és la segona i el primer és l'Ariel Santamaría. Això a la llista de Barcelona. O sigui que per a votar a Carmen de Mairena heu de estar inscrits al cens electoral de la província de Barcelona.

I qui és l'Ariel Santamaria? Doncs bé, l'Ariel és el un xicot de Reus que va vestit d'Elvis i que des de fa anys està dins de l'Ajuntament de Reus. A Reus l'Ajuntament treu cada mes una revista on cada partit polític té una columna. Doncs bé, la columna de l'Ariel jo no diria que sigui la millor però us puc assegurar que no té res a veure amb les altres.

Té molta gràcia veure fotos d'ell amb altres polítics reusencs. Els altres polítics tots ben superarreglats i al costat surt l'Ariel vestit de vermell. El més fort és que gràcies a l'Ariel he descobert que no només ell és el que va disfressat! En el fons tots anem disfressats! El que passa és que els altres polítics de l'ajuntament de Reus tots van disfressats del mateix: de persones suposadament de bé i molt respectables. Aquesta descoberta se la dec a l'Ariel i per això em sembla que li tinc estima.

Quina és l'orientació política de la CORI? Jo pel que he pogut intuir em sembla que és bastant d'anar per lliure. Entre les propostes de la CORI hi ha el crear FOLLÒDROMS. Aquesta proposta va esvalotar a alguns partits de l'ajuntament de Reus.

Però fixeu-vos en una cosa. Molts partits actuals estan d'acord en que les parelles homosexuals ens poguem casar (o almenys ens volem oferir ser parelles de fet) Això, pot agradar més o menys però no deixar de ser una manera de que els homosexuals fem una vida més semblant als heterosexuals. Doncs bé, la CORI proposa obrir uns llocs públics per follar! No us recorda això al cruising gai !? Vosaltres mateixos! Jo, si pogués votar a Barcelona, i no ho tingués ben clar, tindria en compte l'opció de la CORI ...
Enhanced by Zemanta

3 comentaris: