DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

divendres, 12 de novembre del 2010

LA CARMEN DE MAIRENA VISITA REUS

Reus, Monument to Prim sculpted by Josep LlimonaImage via Wikipedia
Avui Carmen de Mairena visitarà Reus segons es pot llegir al web de la CORI. Aquesta visita me'n recorda un esdeveniment que es va fer a Reus a principis d'octubre anomenat CATALUNYA SENSE ARMARIS.
Avui, sense cap suport institucional, potser la presència de Carmen de Mairena faci més per la visibilitat lgbt fora de Barcelona, que qualsevol campanya de la Generalitat.
Gràcies a la presència de Carmen de Mairena gent de Reus se n'adonarà que Carmen de Mirena no és un personatge fictici que de tant en tant veiem a la tele sinó que existeix. I és aquest contacte entre la Carmen de Mairena i la gent de Reus que el trobo emocionant perquè gràcies a gent de Reus ara tenim a Reus una part d'aquella Barcelona cosmopolita a la qual molta gent es va haver d'anar. Quanta gent d'ambient dels pobles de Catalunya acaba anant a viure a Barcelona cercant l'acceptació que no troba al seu poble o ciutat. Doncs en aquest cas, finalment, passa una mica el contrari. Un exemple de la gent que es veu forçada a viure a la gran ciutat fa una visita a una ciutat de comarques.

Tan de bo Carmen de Mairena se senti a Reus com si estigués a Barcelona. I si ella no ho aconsegueix tan de bo la seva visita serveixi perquè altres Carmen de Mairena ja no calgui que marxin a viure a la capital.
Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada