DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dissabte, 6 de novembre del 2010

"LA VISITA DEL PAPA A BARCELONA NO COMPLEIX AMB LES EXPECTATIVES DE PÚBLIC"

Sagrada FamíliaImage via Wikipedia

El títol d'aquest post potser cert o no cert i de fet com encara el Papa no ha arrbat a barcelona doncs no es pot saber.
El que sí que sé és que aquest dijous quan em vaig passejar per la zona de la Sagrada Familia estava pleníssim de pantalles gegants per seguir la consagració de la basílica.
La veritat és que quan jo veia tant de muntatge pensava en que la gent que segueix el Papa deu ser de la gent més desafavorida del món perquè no deuen tenir una casa comfortable amb un bon sofà i una bona tele i s'han d'anar al carrer a seure en una cadira de plàstic mentre potser fins i tot plou.

De fet quan veia tot això pensava en la gran quantitat de diners que s'havien gastat (curiosament CiU d'això no es queixa ...) Però bé, jo em deia, encara que això de la visita del Papa ho trobo detestable (vé a interferir amb lleis com les del matrimoni homosexual) si almenys la ciutat guanya molts diners.

Però us imagineu que al final el voltant de la Sagrada Família no etigui tan ple com es suposava. Us imagineu que no hi hagi tanta gent beata al voltant de la Sagrada Família? El dijous quan veia el munt de cadires de plàstic blanc a la Plaça de Gaudi pensava en el munt de gent que sense preguntar-li ja li havien posat una cadira perque segués com si d'ovelleses tractés.

En fi, demà ho sabrem el que passa a Barcelona. El que ja si se sap és que a Santiago les expectatives han fallat i ha anat poc públic com es pot llegir a http://www.elpais.com/articulo/espana/visita/Papa/Santiago/cumple/expectativas/publico/elpepuesp/20101106elpepunac_6/Tes
Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada