DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dijous, 11 de novembre del 2010

LES MONGES I LA MISSA PAPAL


Des del mateix dia en que va haver la consagració de la Sagrada Família pel part del màxim representant de Déu al Planeta Terra a la portada de GAY.CAT s'ha pogut llegir el següent:

EL PAPER DE LES DONES A LA CONSAGRACIÓ DE LA SAGRADA FAMÍLIA HA CONSISTIT EN QUE TRES O QUATRE POBRES MONGES VESTIDES DE NEGRE HAGIN POSAT UN MANTELL A L'ALTAR I S'HAGIN AJUPIT PER NETEJAR EL TERRA DEL GREIX QUE HAVIA CAIGUT. M'AVERGONYEIXO DE TOTS ELS CARDENALS ALLÀ PRESENTS. ESGLÉSIA MASCLISTA! VERGONYES!


Doncs bé, avui he tingut la grata sorpresa de veure que tant a LA VANGUARDIA com L'AVUI parlen del rol que van tenir les monges a la missa papal. A L'AVUI fins i tot hi ha una enquesta per dir que us va semblar el paper de les monges a la missa papal.

Em fa gràcia que el paper submís de la dona a l'església remogui consciències a Catalunya i el fet que el Papa vulgui un tracte preferent pels heterosexuals no causi grans terrabastalls ... Bé, suposo que deu ser perquè en veure el paper de les monges un pot pensar en la seva mare o germanes i indignar-se mentre que quan es discrimina a un homosexual doncs n'hi ha menys gent que té un germà o fill homosexual. De totes maneres, per aquestes eleccions del 28N em vaig a preocupar i molt que els familiars dels homosexuals ho tinguin ven clar a qui voten. Votar a la coalició de Duran i Lleida vol dir votar a una coalició on té cabuda algú que dóna suport a metges que curen malaties que no existeixen. Votar a CiU es votar a una coalició on un dels seus principals membres, Duran i Lleida, creu que s'ha de discriminar segons l'orientació sexual (El senyor Duran ha dit estar d'acord amb les paruales del Papa que volen que l'Estat afavoreixi a les famílies heterosexuals: o sigui que si som homosexuals, que ens donin, pel cul, oi, senyor, Duran? AIXÒ ÉS DIU DISCRIMINACIO PER RAÓ D'ORIENTACIÓ SEXUAL. LI REPETEIXO, SENYOR DURAN I LLEIDA, PER SI NO HA ENTÈS: AIXÒ QUE VOSTÉ VOL ES DIU DISCRIMINACIÓ PER RAÓ D'ORIENTACIÓ SEXUAL)

ENLLAÇOS:

MALESTAR POR UNA IMAGEN DELICADA

El rol de les monges en la missa papal indigna els religiosos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada