DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dilluns, 8 de novembre del 2010

BARCELONA PASSA DE LA VISITA DEL PAPA

Suposo que alguns i algunes deuen trobar falsa aquesta afirmació però el que no és fals és afirmar que la visita del Papa no ha complert, al carrer, amb les expectatives que s'esperaven.

DISSABTE:

Dissabte, a la nit, per exemple, n'hi havia bastants joves esparant-lo a la Plaça de la catedral. Però, com bé deia el mateix ABC, eren jovent vingut de la resta de l'estat. O sigui que el dissabte això que dic de BARCELONA PASSA DE LA VISITA DEL PAPA és ben cert. De fet segur que n'hi havia més gent a EL CORTÉ INGLÉS de Plaça Catalunya que esperant al Papa. I Barcelona té molts ciutadans i ciutadanes. O sigui que es pot dir que Barcelona no va anar a rebre el Papa el dissabte. Cosa diferent són les autoritats que no devien tenir una altra cosa que fer que anar a l'aeroport del Prat per veure'l cinc segons. Però vaja com entre tots paguem els seus cotxes oficials no crec que s'ho passessin tan malament.

DIUMENGE:

No sé quanta gent hi deu haver a Barcelona però em sembla que entre Barcelona i la zona metropolitana pot haver entre 2 o 3 milions d'ànimes. Doncs bé, quan el Papa va anar del Palau Episcopal a la Sagrada Familia les imatges de l'helicòpter de TV3 van mostrar a tot el món que els carrers estaven mig buits. De fet només hi havia gent a primera fila! I per les voreres es veia corrent a gent. Jo he anat a molts esdeveniments que ocorren al carrer i estan plens de gom a gom i per les voreres no et pots moure. Curiosament, encara que la gent va preferir dormir a veure a, atenció, EL REPRESENTANT DE DÉU A LA TERRA, doncs bé, Catalunya va donar una imatge que recordava a temps paasats de grans desigualtats i va posar cada tres metres un guardia. Vaja, que quan treuen imatges de la dictadura xinesa amb milers de soldats despersonalitzats nosaltres podem presumir de poc. Però bé, encara es va donar una imatge prou feudal o de temps absolutistes.

En arribar a la Sagrada Família, a la Plaça de la Sagrada Família, es veia per l'helicopter que gairebé la meitat de cadires estaven buides.

Quan el Papa va tornar al migdia cap a l'arquebisbat he d'acceptar que les coses havien canviat. Als carrers hi havia gent. Gent amb les banderes que els hi donaven perquè saludessin al Papa. Cada tres metres seguia havent un guardia. Curiosament el Papa passava amb una velocitat tan alta que tota la gent que hi havia al carrer l'únic que devien veure era un cotxe blanc passant a tota velocitat. Però, sent el REPRESENTANT DE DÉU A LA TERRA, ja devien estar contents (això me'n recorda l'estafador MADDOFF que per donar-s'hi més importància posava moltes dificultats per a que la gent pugués caure a la seva estafa. Així els que caien es creien uns privilegiats. Jo no dic que el Papa faci el mateix, però ho sembla)

Pel que es veu hi va haver unes 250000 persones que van a nar a veure el REPRESENTANT DE DÉU A LA TERRA (desconec si en altres planetes o galàxies tenen el mateix representant o aquest Déu ha escollit la Terra, i en concret Roma, com a seu central) Doncs s'havien esperat 400000 persones. O sigui que la despesa que han ocasionat el Papa ha estat la mateixa però els grans guanys gairebé han estat la meitat.

I que són 250000 seguidors en front d'uns 2000000 milions de potencials seguidors a l'àrea metropolitana. Doncs és un 13% de la població. Curiosament quan a les votacions per dret a decidir la participació era només del 13% molta gent es reia i la trobava insignificant.

En resum, per molt que s'ha esforçat la Generalitat amb el seu president i l'Ajuntament de Barcelona amb el seu alcalde la visista del Papa de Roma ha demostrat que les idees retrògrades, misògines i homòfobes del Papa tenen un seguiment al carrer minoritari. Una minoria, això sí, davant de la qual s'agenollen molts mitjans de comunicació - per exemple, TV3 - i molts governs.

Ja pot l'esglèsia catòlica construir grans esglèsies amb els diners dels turistes japonesos. Totes aquests grans esglèsies cada vegada es quedaran més i més petites i cada vegada les hauran de fer més grans PERQUÈ A MIDA QUE LA CREENÇA EN DÉU I ALTRES SUPERSTICIONS MINVA A OCCIDENT MÉS NECESSITAT TINDRÀ EL FONAMENTALISME DE MOSTRAR-SE GRAN, DE CRIDAR MÉS ALT.

Però no per construir més esglèsies o construir-les molt maques o molt grans l'existència de Déu és més creïble. Excepte pels crèduls..
Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada