DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dilluns, 1 de novembre del 2010

ODA A GAUDÍ

Pasqual Maragall, président de la généralité d...Image via Wikipedia
Hi havia una vegada un home que era molt poderós i que feia molta pudor. Un dia aquest home molt poderós va tenir la idea d'anar a gaudir d'una propietat molt bonica que tenia en un poble veí.
Quan en aquest poble veí van saber que aquest home pudorenc però poderós havia de visitar-los van engalanar els carrers amb les millors teles que tenien i els seus governants van fer un bàndol per a que tothom rebés amb alegria a l'home poderós però pudorenc.
Finalment va arribar el dia en que aquest home pudorenc però poderós va arribar al poble. Només apropar-se al poble la seva pudor ja va començar a sentir-se però els poderosos, potser perquè ells també feien pudor o potser perquè tenien por de deixar de tenir poder, el vam rebre amb molta reverència. Tots van anar a rebre a l'home poderós pudorenc, tots menys un tal Pasqual. Mai es va saber perquè no hi va anar. Alguns creuen que potser no hi va anar perquè  en no fer pudor podia apreciar la dels altres.
Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada