DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dimarts, 2 de novembre del 2010

VISITA DEL PAPA: POST DEL DIMARTS

Sagrada Familia 2Image via Wikipedia
Us recordo que també existeix, almenys, un post de dilluns. Avui en Sistach ha parlat a TV3, a ELS MATINS. Sabedor de que hi ha gent que no congrerga amb el Papa pel que es veu ho ha fet d'una manera molt suau i pacífica suposo que amb l'esperança de que quan vingui el Papa no protestem gaire.
Per una altra banda a l'ABC parlava del que parlaria el Papa. Pel que es veu no parlarà en contra de ningú ni cercarà la polèmica. Simplement parlarà de la família tradicional ... (si tant obsessionat amb que tto siguin parelles heteros en aquest món doncs que comenci per l'església i els deixi casar els capellans amb dones ...)
Per una altra banda a notcias de google.es fent recerques sobre la visita del Papa a Barcelona ja es poden trobar mitjans d'extrema dreta parlant directament de maricones y de lanzamiento de piedras al Papa. M'imagino que els hi deu fer una ràbia tremenda que els maricons poguem fer alguna més que ser part dels seus insults.
El Periódico segueix amb la sèrie CREURE O NO CREURE. Aquesta vegada es tracta de SEXUALITAT I RELIGIÓ ( http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/societat/20101102/sexe-manament/570875.shtml
Aprofitant la visita del Papa i que aquest barrejarà català,castellà i llatí n'hi ha unes quantes personalitats que han fet un manifest de benvinguda al Papa. En el manifest és parla de la consciència de nació catalana.

Per una altra banda la notícia sobre el QUEER KISSING FLASHMOB cada vegada s'exten més. Avui l'he llegida em sembla que en tailandès.

Per cert avui també ha començat a circular l'autobus contra la visita del papa.

Parlant de religió avui pel que es veu han condenat a l'imam de Cunit.

Demà sembla que lapiden la dóna iraniana acusada de anar-se amb altres homes. Ja no em recordava a dir que el senyor Berlusconi ha tornat a fer un altre comentari on els gais surtim mal parats però la veritat és que quan el comentari ve d'una persona tan desprestigiada com en Berlusconi la veritat és que tant se m'en fot.
Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada