DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dissabte, 6 de novembre del 2010

ALTERNATIVES AL QUEER KISSING FLASHMOB

Rainbow flag flapping in the wind with blue sk...Image via Wikipedia
Fa uns minuts he pogut veure al Telenotícies de TV3 com la Plaça de la catedral està tota vallada deixant tota la plaça gairebé només pel Papamobil i altres vehicles que l'acompanyin. A les imatges la zona pels espectadors es veia molt petita, gairebé com si fossin unes voreres. Però el pitjor no és això només. Pel que es veu ES NECESSITARÀ ACREDITACIÓ PER ENTRAR-HI! O sigui que entre el MOLT ESPAI que han deixat, la molta gent que voldrà ser-hi en un lloc tan privilegiat, i el fet QUE ES NECESSITI ACREDITACIÓ PER SER-HI em fan pesnar que el QUEER KISSING FLASHMOB tindrà moltíssimes dificultats per realitzar-se!

Em sap molt de greu perquè ja fa setmanes que estic donant suport a aquest esdeveniment i a més a més la notícia d'aquest esdeveniment ha donat la volta al món.


És per això que em sembla que tenint en compte la possibilitat de que el QUEER KISING FLASHMOB no es pugui realitzar exactament com s'havia pensat es necessita una alternativa!

Diris de tot el món parlen de que el col·lectiu gai farà una petonejada. És impensable que no fem res ara!
Estaré pensant a veure quines alternatives se m'ocorren. Però alguna cosa s'ha der fer. Cal que TOT EL PLANETA SÀPIGA QUE EL COL·LECTIU LGBT LLUITA PELS SEUS DRETS I HO FA DAVANT D'AQUELLS QUE ELS VOLEN LIMITAR.
Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada